2777
2789

دوست دارم قبل ۳۰سال

ایلتسمو بگیرم

ویولون ب حد خوبی برسم

مربی شنا هم بشم

ادم تک بعدی هستم نمیتونم دوکارو باهم پیش ببرم بنظرتون اولویت با کدوم باشه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

اول مدرک زبان ،بعد موسیقی

بنظرتون  اگ شنا رو کنار زبان پیش ببرم سنگینه؟یا جون ورزشه ب روحیم کمک میکنه

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرتون  اگ شنا رو کنار زبان پیش ببرم سنگینه؟یا جون ورزشه ب روحیم کمک میکنه

برعکس ممکنه روی تمرکزت تاثیر بذاره، از این ور زبان بخونی و از اون ور باشگاه بری و ... دونه دونه انجامش بده. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

برعکس ممکنه روی تمرکزت تاثیر بذاره، از این ور زبان بخونی و از اون ور باشگاه بری و ... دونه دونه انجا ...

اخه بهمم ربطی ندارن اون یجور فعالیت جسمیه اون ذهنی

اگر‌ منبع درآمدی نداری اول مربی شنا  چون بعد ۳۰ دیگه انرژیت کمتره

میخام اول زبان برم وهمزمان شنا

بعد زبانم سازمو سر بگیرم

میتونی شنا رو بزاری کنار زبان چون شما خودش ورزش و تفریحه 

اره عزیزم درست میگی همینکارک میکنم

بیا همه ی اینا ک گفتی منم با خودت ببر😂😂آی ام سو تفریح و کار پسند 😍

نمیتونم عزیزم ادمیم ک بدنم چون کم خونه سریع انرژی تموم میکنه البته در حال درمانم و کارای زیاد تمرکزمو میگیره بم استرس میده

نمیتونم عزیزم ادمیم ک بدنم چون کم خونه سریع انرژی تموم میکنه البته در حال درمانم و کارای زیاد تمرکزم ...

برای کم خونیت حتما یه برنامه و مکمل خوب مصرف کن عزیزم خیلی رو اموراتت تاثیر داره 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
برای کم خونیت حتما یه برنامه و مکمل خوب مصرف کن عزیزم خیلی رو اموراتت تاثیر داره 

اره گلم فروفورت گاین مبخورم هرشب

اره گلم فروفورت گاین مبخورم هرشب

من عاشق اینطور برنامه ریزی کردن هام یکم موقعیت مالیم زده ب کاهدون یا ن معطل نمیکردم توام خیلی تصمیم خوبی گرفتی موسیقی چی میخای بری؟ 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️