2777
2789
عنوان

قصه پسر بد دانشگاه که عاشق من شد

| مشاهده متن کامل بحث + 5869 بازدید | 43 پست
🤣🤣🤣🤣 میترسم برام دعا گرفته باشه آخه رابطم با اون هم‌دانشگاهی جدید یه دفه خراب شد انگار هر چند ...

😂😐مهم نباشه برات اگه ازش خوشت میاد زیاد خرابش نکن بدبختو

اینم میگذره سخت نگیر:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرتون توی سرش چیه؟

آخرین بار دقیقا کی باهاش حرف زدی ؟؟

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
به نظرتون توی سرش چیه؟

بنظرم برو ازش معذرت خواهی کن تا کینه به دل نداشته باشه ...

سعی کن به آرامی با همه معاشرت کنی 

اینجوری خوب میشه 

و درضمن هیچوقت غرور مرداد رو نشکن 

اونجوری خیلی بد میشه و اونا هم خیلی خیلی ناراحت میشن

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

اگه ادم منطقی نیست و اهل خاله زنک بازی و طلسم و جادو جنبله ازمن بتو نصیحت تامیتونی ازش دوری کن حتی میگم شمارتو عوض کن،ادمی ک منطق نداره خیلی ترسناکه

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
گذشت تا دو هفته پیش یک ناشناس برام از تلگرام آهنگ عاشقانه فرستاده بود و حرفه‌ای عاشقانه زده بود وق ...

خب چون زیاد بی محلی کردی قطعا میدونه واکنش مثبتی نمیدی واسه همین از ناشناس اقدام کرد توهم یکم باهاش با نرمی رفتار کن

بنظرم برو ازش معذرت خواهی کن تا کینه به دل نداشته باشه ... سعی کن به آرامی با همه معاشرت کنی&nbs ...

یک بار همون وقتی که پارسال بهش پیام دادم و ازش کمک خواستم معذرت خواهی کردم و گفتم کینه به دل نداشته باش

اونم گفت که نه من اصلا ازت چیزی به دل نداشتم

اره الان که به رفتارهای اون زمانم فکر میکنم میبینم خیلی بچه بودم

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
اگه ادم منطقی نیست و اهل خاله زنک بازی و طلسم و جادو جنبله ازمن بتو نصیحت تامیتونی ازش دوری کن حتی م ...

😥😢

خب چون زیاد بی محلی کردی قطعا میدونه واکنش مثبتی نمیدی واسه همین از ناشناس اقدام کرد توهم یکم باهاش ...

منم خیلی مغرورم و این که تجربه خوبی از نرمش در برابر پسرا ندارم متاسفانه 🥲

یک بار همون وقتی که پارسال بهش پیام دادم و ازش کمک خواستم معذرت خواهی کردم و گفتم کینه به دل نداشته ...

اره خیلی 🤣🤣

البته این ویژگی هم خوبه که به این اصطلاحا « حیا » میگن 

که باید دختر حیا داشته باشه 

بنظرت اگه تو اون موقع اون حرف رو بهش نمیگفتی 

شاید الان که اینجا هستی 

نبودی 

شاید الان یک دختر دیگه ی بودی 

نمی‌دونم منظورم رو فهمیدی یا نه 

اما در کل کار خوبیه که از خودت دفاع کردی آکا کار بدی کردی که بی‌احترامی بهش کردی ..