2777
2789

سلام دوستای خوبم من واقعا درمانده ام دخترم چهارسالو چهارماهشه خیلی خیلی بدغذاس اصلا بلد نیست خودش غذا بخوره و من باید بهش بدم که امکان نداره غذا خوردنش یکساعت طول نکشه و اینکه سیر حرص نخورم حالا اینا فداسرش دیگه میسوزمو میسازم 

وزنش ۱۵ کیلوعه 

میخوام ۱۸ کیلو بشه 

برنامه غذایی دارید که وزنش اضافه بشه 

واینکه مولتی همه چی دادمش اشتهااور تریس اوریکس و زینگامان هم دادم بی نتیجه بود

دکتر تغذیه

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!همون تقدیرم با عضویت ۹۶/۶/۹ رمز عبورم فراموشم شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر خالم لاغر مردنی بود  تنها آرزویی که مامانش داشت این بود که چاق شه الان یک عدد چاق هستش خودمم یه مدت خوردم ازش قدیماا تاثیر داره واقعا اسمش فک کنم راسیب بود

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین
فقط،فقط باید ولش کنی اینجوری بهتر هم وزن میگیره باور کن با اجبار اصلافایده نداره

عزیزم ولش میکنم هیچ نمیخوره حتی چند دفعه شب غذا نخورد منم گیر ندادم صبح که بیدار میشد حالش بد میشد و استفراغ میکرد

تمام آزمایشارو هم داده همه چیش خوب بود

عزیزم دکترگوارش و... بردم بازهم بی نتیجه  تنها کاری که نکردم دکتر تغذیه ای نبردم که رژیم براش ...

من مشاور تغذیه رفتم همینو گفت اول اصلا اصرار نکن اگه غذا اوردی خورد که خورد نخورد ببر تا دو سه ساعت هله هوله اصلا نده بهش اگه خواست غذا ببر براش 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
وای دختر خالم لاغر مردنی بود  تنها آرزویی که مامانش داشت این بود که چاق شه الان یک عدد چاق هستش ...

این شربت رو مغز بچه ها تاثیر داره تو موارد خاص استفاده میشه

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
فقط راسیپ ندادم ک میگن کورتون داره و خیلی ضرر داره میترسم بهش بدم

نمیدونم دختر خالم که خورد هیچ ضرری نداشت 

یه ماه بدی فک کنم بس میشه و برای همیشه غذا میخوره

کیپاپر .کیدرامر و متخصص پوست هرجا کسی مشکل پوستی داشت تگم کنین
عزیزم اون یکی بچتون هم لاغره؟ 

اون یکی خوب بود غذا میخورد یعنی دوست داره خودش غذا بخوره ولی موقعی که میخواد دندون دراره بی اشتها میشه ولی در کل خوبه میترسم دخترمو ببینه اونم بدغذا بشه

ولی کلا بچه هام وزن گیریشون خیلی ضعیفه به دوتا زیاد غذا میدم ولی وزن نمیگیرن البته به دخترم بیشتر میرسم