2777
2789

چه امتحانی داری؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از الان شروع کن تا ۴ تموم میکنی 

ب این فک کن ک فردا میری اونجا همه برگه هارو زود تحویل میدن میان بیرون در مورد جوابا حرف میزنن بعد اون وقته ک ضدحال میخوری😂

شروع کن خوندن داداش❤️

دین وزندگی

بشین بخون دیگه چاره چیه

برو یکم آب به سر و صورتت

اگر خیلی خوابت میاد یه نیم ساعتی چشمات رو بزار رک هم آلارم و همه چی بزار خوابت نبره یه وقت واقعنی

برو شروع کن از ۱۲ به هر سختی شده به هیچ عنوان پا نشو از سرجات سریع سریع حفظ کن 

نمونه سوال کلی دانلود کن رو اونا کار کن اگر دیدی دیگه واقعا حوصله دوبار خوندن نداری

قهوه چای سیب گردو پسته هر چی اگه داری  بزار کنار دستت شروع کن به خوندن 

چند بار هم‌مطالب رو تکرار کن از ۱۲ بخونی تا فردا صبح بیست رو تضمینی میگیری

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

باشه ولی بعدش خودمو میکشم

من دوست ندارم زنده بمونم ولی جریتشم ندارم فکر میکنم یجای خودکشی میلنگه ولی راه اول هم که دوستی با ادمای غیرخمچنس هم بده ولی حالا چیکارکنم اعصابم خورده

باشه ولی بعدش خودمو میکشم من دوست ندارم زنده بمونم ولی جریتشم ندارم فکر میکنم یجای خودکشی میلنگه ول ...

یه چیزی بهت بگم؟

من کلاس دهمم رشته تجربی آزمون نمونه دادم قبول شدم اما چند روز قبلش بنا ب دلایلی قرص خوردم واسه خودکشی ببین تهش هیچی نیست!!!

تنها چیزی که دیدم تو اون دوره اشک بابام بود که پشیمونم این کارو کردم فکر نکن می‌میری!

بمیری هم واسه کسی مهم نیست نهایت مامانتم تا یکی دوسال اذیت میشه بعدش عادیه همه میمیرن!

این افکار چرت و پرت و بریز بیرون.

به این فکر کن الان خیلیا مثل توان اما همین الان شروع کردن به خواندن و تو اینجایی 

تو نمیخوای بخونی و میخوای خودتو قانع کنی ولی نمیتونی مطمئن باش امتحانات و خراب می‌کنی اگر نخوای شروع کنی.!

آروزی موفقیت دارم برات

شب بخیر رفیق😉.

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀