2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچه ام دختر بشه ؟

603 بازدید | 21 پست

من یه خانوم تنهام که با همسرم زندگی میکنم و برای اولین بار میخوام باردار بشم. چیکار کنم که بچه ام دختر بشه و همینطور سالم و زیبا

چون سلامتی و زیبایی نوزاد هم برام خیلی مهمه

اینم بگم اصلاً پسر نمیخوام، فقط دختر باشه ناناز مامانش😍

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی وی اف دختر و سالم میشه البته اگه وسط مسطا مشکل پیش نیاد خدای نکرده ولی زیبا نمیدونم اونم اگه خودت و شوهرت زیبا باشید باید بشه ولی چرا میخوای دختر به دنیا بیاری گناه داره آخه مگه خودمون چه خیری دیدیم از این دنیا

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

من شنیدم انگور سبز پوست بچه رو روشن و چشم رنگیش میکنه البته اگه ژنش رو‌داشته باشین

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

آی وی اف دختر و سالم میشه البته اگه وسط مسطا مشکل پیش نیاد خدای نکرده ولی زیبا نمیدونم اونم اگه خودت ...

شوهرم از لحاظ ظاهری از من قشنگ تره

دوسدارم دخترم شبیه باباش بشه

من عاشق دختر بچه ها هستم.

میخوام دو تا دختر بیارم که شیر به شیر بشن

پسر اصلاً نمیخوام. هیچ علاقه ای به داشتن پسر ندارم.

البته نمیخوام خدای ناکرده ناشکری کنم. ولی خوب با دختربچه حس بهتری می گیرم و زندگی برام شیرین تر میشه 😍

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

مکمل کرنبری بخور تا محیط وازن ات اسیدی باشه 

محیط قلیایی برای پسردایی شدن و اسیدی برای دختر خوبه

این مربوط به تو

آقا هم دمنوش های رازیانه و چیزهایی که اس پرم دختر را زیاد میکنه بخوره و سردیجات زیاد

❤️❤️😍🥰❤️❤️