2777
2789

من بعد ۹سال دوباره باردارشدم قبلا اینجورنبود دوتاسونومیرفتی از اول تااخرش وسونومیگفت خوبه الان دکتر یه عیب درمیاره سونو هماتوم دکتر می‌فرسته سونوگرافی دوم میگه بچه دوهفته عقب تره ازسن بارداری حساب میکنی میبینی ازپریودکه هنوز تخمک گذاری شروع نشده ودوهفته است حساب کرده بعد دکترمیگه دوهفته طبیعیه دوباره می‌فرسته بازمی‌گردد آبش کمه بازدکتر میگه سرم مینویسم میزنی آبش بازمی‌گردد تکون نخورده دکارمیگه ۸سانت طبیعیه کمترنشه مایعات بخور خوب اگه طبیعیه چراانقدرمیفرستین همون اول سرم و..تجویز کنید

اره... همشم استرس میدن به زن باردار...خود سونو اشعه ش ضرره... 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشعه نداره موج گرمایی داره قلب بچه رو داغ میکنه میدونستین؟ازطرف دیگه وقتی باعث داغی میشه حتما تاخیرها میکنه آب بکیسه رو که هی میگن آبش کمه و...چراازاول کم نبوده؟ازبس فرستادنم سونو اینجورشده