2777
2789
عنوان

عروس هلندی

249 بازدید | 33 پست

داداشم یه عروس هلندی به دخترم خریده سه ماهه ایناس،از وقتی اومده کز کرده یه گوشه هیچی نمیخوره،نه اب ن دونه نمیره یهو؟چیکارش کنم؟

آوینای قشنگم۹۹/۷/۱۹زمینی شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار ترسیده،چقدر میکشه به محیط عادت کنه؟عکسشو به یکی نشون دادم گفت دونخوره

پس همون هنوز هادت نکرده و اینکه اطرافش آروم باشه صدای بلند محیط شلوغ اینا بیشتر میترسونش زیادم دور برش نرید فعلا یک هفته طول میکشه تقریبا

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
پس همون هنوز هادت نکرده و اینکه اطرافش آروم باشه صدای بلند محیط شلوغ اینا بیشتر میترسونش زیادم دور ب ...

اخه هیچی نمیخوره از گشنگی نمیره یهو از اون میترسم

آوینای قشنگم۹۹/۷/۱۹زمینی شد
چندساعت

خب طبیعیه،جاش عوض شده،اگه یه زمان مدفوعشم شل بود نگران نباش بخاطر استرس،منم اوایل گرفته بودم همینطوری بود،تو ۱هفته باهاتون اوکی میشه وکم کم عادت میکنه،فقط کاریش نداشته باشید فعلا

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
هیچی نمیخوره اونو چیکار کنم

اصلا نگران نباش فعلا گرسنش نیس،بوقتش دونه میخوره،شیطنت میکنه،کولی بازی راه میندازه،اصلا دلتو نزار یه چن ساعت زمان میبره اوکی بشه برای غذا

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

فقط ۱نصیحت خواهرانه به بیرون از قفس عادتش نده زیاد،وگرنه دیگه نمیتونی کنترلش کنی،همش جیغ میزنه برای بیرون اومدن