2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووف

من تمام این مراحل گذروندم الان ۴سال اون شده صاحبخونه ومنو شوهرم مستاجرشیم🤣🤣

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰
درست شه حالا به جیغاشم راضیم😂

فک میکنی،حرفمو جدی بگیر،مخصوصا اگه نره دیوونتون میکنه😂😂😂😂بر اساس تجربم میگم

زندگی هرچقدر سخت باشه من ازون سختترم                              بالاخره موفق میشم وبه لطف خدای مهربونم دوباره حس مادرشدنو میچشم🥰🥰

تا بهتون عادت کنه طول می‌کشه سعی کنید اصلا نترسونیدش

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

عادیه یک هفته طول می‌کشه هیچیش نمیشه نترس بعدش خودش درو باز می‌کنه میاد بیرون کلا صابخونه میشه پرنده های پررویی هستن

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من تمام این مراحل گذروندم الان ۴سال اون شده صاحبخونه ومنو شوهرم مستاجرشیم🤣🤣

منم یه دختر دارم همش بیرونه

فقط شبها تو خونشه و وقتی سر کارم،کلید میندازم جیغ میزنه بیارم بیرون😀

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
عکسشو گزاشتم میتونی بگی نره یا ماده؟

عزیزم الان زوده برای تعیین جنسیت،فقط ۱چیزی اگه ریزه خونی میکنه نره،ماده خیلی ارومتره نسبت به نرش