2777
2789
عنوان

بابام رقابت داره باشوهرم انگار..

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 45 پست
وای فقط اون قسمت منو بیشتر دوس داری یا امیرو بعد پول دادن🫥😌

اره انگاررشوه میده بهش😂😂😂..

فک کن با دخترم بازی میکرد..بغلش کرد گفت وااای چه ببعی ...چه ببعی کوچولویی..خوراکی نخورده لاغرشده..دخترمم‌مدام می‌گفت بعععع بععععع بعععع...شوهرم جرخورده بودازخنده

اره..همیشه م از مامانم میناله..ک به من توجه نمیکنه..یامیگه دخترمامانتویادبده شبا از بغلم فرارنکنه..م ...

اخهییی کاش پدربزرگت شوهر من بود... برعکس شوهر من فراریه میکه تنت گرمه گرمم میشه :(((

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره انگاررشوه میده بهش😂😂😂.. فک کن با دخترم بازی میکرد..بغلش کرد گفت وااای چه ببعی ...چه ببعی کوچ ...

آخی خدا حفظشون کنه😍😂

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

اره دقیقا پدر بزرگ مادربزرگ منم فقط نوه های پسریشونو دوست دارن بابام میگف ی بار نشده ک اینا شما رو ب ...

پدربزرگ و مادربزرگ پدریم عاشق نوه های دختراشون بودن ،سمت مادری برعکس ،عاشق نوه های پسری بودن

این وسط هیچکس مارو نخواست 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

خب اخلاقشم گاهی خییییییییلی تندمیشه...همون اندازه مهربونه شیش محترم زبون دارخ

فداسرت باباته ...خداحفظ کنه همه باباهای خوبو 

پدربزرگ و مادربزرگ پدریم عاشق نوه های دختراشون بودن ،سمت مادری برعکس ،عاشق نوه های پسری بودن این وس ...

من خودمم همین بودم..خونواده مادری پیردوست..پدری دختردوستی..ماهم ک‌شلغم

پدربزرگ و مادربزرگ پدریم عاشق نوه های دختراشون بودن ،سمت مادری برعکس ،عاشق نوه های پسری بودن این وس ...

ماخانواده پدری دوسمون داشتن ولی خیلی دور بودن خیلییی ی شهر دیگ بودن سالی ی بار میرفتیم زودم فوت کردن من ۱۲سالم بود پدربزرگم فوت کرد خدابیامرز...

من خودمم همین بودم..خونواده مادری پیردوست..پدری دختردوستی..ماهم ک‌شلغم

درکم میکنی پس 😅😅 خدایی خیلی حس بدیه کسی ادمو نخواد

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ماخانواده پدری دوسمون داشتن ولی خیلی دور بودن خیلییی ی شهر دیگ بودن سالی ی بار میرفتیم زودم فوت کردن ...

روحش شاد ، درست میگن از ادما فقط یاد نیک میمونه ، پدربزرگ و مادربزرگ پدریم جفتشون فوت شدن ،سالها گذشته، جز مراسم تدفین دیگه هیچوقت سر خاکشون نرفتم ،هیچ حس وابستگی و دلتنگی و عزایی ندارم نسبت بهشون 

اره دقیقا...حس بدیه...همیشه انگاراضافیه آدم توجمعشون

اونوقتایی که بیمحلی میکردن از همه چی واسم بدتر بود

اونوقتایی که بیمحلی میکردن از همه چی واسم بدتر بود

مامانبزرگ مادرم رفته بودسوریه..منودخترپچداییم هم سن هم بودیم..براون تاپوشلوارک‌جین آورده بود اولم مال اونو دادبایه علاقه خاصی نوه پسریش بود دیگه..منواخرهمه از بین چادررنکیایی ک برامامانموخاله هام آورده بود یکی برداشت گفت اینم بدین معصومه.هیییییچ وقتتتتتت یادم نمیره