2777
2789
عنوان

بابام رقابت داره باشوهرم انگار..

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 45 پست

جلوی شوهرت که نمیگه ،سخت نگیر ، همینکه بچه هاتو دوست داره یه موهبته ،پدربزرگ و مادربزرگای من از من متنفر بودن ، هنوز حسرت محبتشونو دارم ،میبینم یکی پدربزرگ یا مادربزرگ خوبی داره واسه خودم افسوس میخورم😢

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه بابا یاحالی

یه بار با دخترات حرف بطن بگو به باباجون بگید تو بهترین پدربزرگ و دنیای بابامون بهتر بابا خودتم همیشه تاکید کن که بهتزین پدر بودن برات

بابات دوست داره مورد محبت و دوست داشته شدن قرار بگیره

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
 پدربزرگ منم اینجوری بودخدابیامرزدش همیشه بهم پول میدادیواشکی خدابیامرزدششششششششششششششششششش

خدا رحمت‌کنه

مثل‌ماه باش، همیشه کامل نیست؛اما‌همیشه زیباست🌛✨️

فقط میتونم بگم قدر باباتو بدون خدابرات حفظش کنه منم بابام همیشه میگفت دخترت دخترمنه خاستگاربیاد من باید اجازه بدم یه باردعواش کرده بودم گفت عاقت میکنم اشک دخترمو دربیاری جونش بودودخترم اما تنهامون گذاشت 😔

عزیزم چه بابا یاحالی یه بار با دخترات حرف بطن بگو به باباجون بگید تو بهترین پدربزرگ و دنیای بابامون ...

اره..همیشه م از مامانم میناله..ک به من توجه نمیکنه..یامیگه دخترمامانتویادبده شبا از بغلم فرارنکنه..مامانمم میگه من آدم بالشت ک‌ نیستم ..دستانم سنگینه خفه میشم تاصب

پدربزرگ منم اینجوری بودخدابیامرزدش همیشه بهم پول میدادیواشکی خدابیامرزدششششششششششششششششششش

پول مامان بزرگ بابا بزرگ یه چیز دیکه است 

من شرایط مالی خوبی دارم ولی پسرم که میره پیش مامان بزرگ و بابا بزرگهاش بهش پول میدن پسرم خیلی کیف میکنه 

جلوی شوهرت که نمیگه ،سخت نگیر ، همینکه بچه هاتو دوست داره یه موهبته ،پدربزرگ و مادربزرگای من از من م ...

اره دقیقا پدر بزرگ مادربزرگ منم فقط نوه های پسریشونو دوست دارن بابام میگف ی بار نشده ک اینا شما رو بغل کنن تو کوچیکی...با این ک ما اولین نوه هاش بودیم 

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
اره..همیشه م از مامانم میناله..ک به من توجه نمیکنه..یامیگه دخترمامانتویادبده شبا از بغلم فرارنکنه..م ...

عزیزم پس شماها بهش محبت کنید تا سیراب بشه به مامانتم بگو کلامی بهش محبت کنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)