2777
2789
عنوان

شوهر پولدارو از کجا پیدا کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1158 بازدید | 89 پست
چرا ازدواج نمیکنه  منو بهش معرفی کن بگو دختر با کمالات و باجمالاتیم🤣

ازدواج نمیکنه یه بار میخاست بره خاستگاری دخترخاله ام اما قسمتش نبود هنوز ما پا پیش نذاشته بودیم یه پسر تورک اومد و با هم ازدواج کردن دیگه ام دنبال کسی نیست هر کسیو  رو پیشنهاد میکنیم قبول نمیکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتم فقط کار مهمه.همه مواردی که گفتم باهم. اما خوب احتمالش واقعا پایینه برن جای خیلی کمتر از خودشون

حقیقت اینکه کارمند بانک خیلی شغل بالایی نیست. هر شغلی محترم و با ارزشه. 

ولی درآمد و پرستیژ یه پزشک یا دندانپزشک یا استاد دانشگاه با کارمند قابل مقایسه نیست. و اینکه زیبایی و خوش پوشی تحصیلات از شغل برای یک خانم در ازدواج مهمتر هستند.

نگفتم فقط کار مهمه.همه مواردی که گفتم باهم. اما خوب احتمالش واقعا پایینه برن جای خیلی کمتر از خودشون

من خودمم تو بانکم

انقدر واسم خواستگار اومد به خاطر شغلم

ولی چ فایده ادمو واسه شغل بخوان

من خیییلی بدم میاد 

تازه همکارای بانکی هم دنبال دختر بانکی ان گه وام بگيرن دوتایی زود پیشرفت کنن

من اکثر پولدارایی که دیدم سطح مالی عروس و دامادشون خیلی براشون مهم بوده....میرن با هم سطح خودشون مگه از کسی پسرشون خوشش بیاد و پاشو بکنه تو یه کفش که قبول کنن....وگرنه اگه بذارن به اختیار خانواده کم پیش میاد برن سراغ خانواده های متوسط ولی برای من تو ازدواج سابقم پیش اومد....پول براشون مهم نبود نمی دونم چرا اومدن خواستگاری من....مادرش گفت تو رو دیدم خوشم اومده ولی براش مهم نبود من از یه خانواده ی کارمند با وضع مالی متوسطم....از بین اخلاقاشون همینش خوب بود که پول براشون مهم نبود.😂😂

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
حقیقت اینکه کارمند بانک خیلی شغل بالایی نیست. هر شغلی محترم و با ارزشه.  ولی درآمد و پرستیژ یه ...

کآرمند بانک خیلی چیز خاصی نیس قبول دارم ولی جز کارمندی های خ خوبه

من خودم با دو سال سابقه کار یه ماشین جک و خونه خریدم البته قسطی با حقوقم هم طلا میخرم الان

ب نظرم شغل خوبیه

خودتون باید ارتقا بدید  بیشتر معاشرت کنید از کلمات مناسب در صحبتتون استفاده کنید. زود عصبی نشی ...

جان کلام رو شما گفتید. خودتون رو ارتقا بدید. زبان انگلیسی یاد بگیرید. تو فعالیت‌های دست جمعی شرکت کنید تا دیده بشید. 

شیک بپوشید‌ خوش عطر باشید ارایش ملیح داشته باشید. ملایم و خوش اخلاق باشید و خلاصه خانم باشید.

خوب پس بخاطر چی بخوان؟؟

من ازدواج کردم با دوست پسرم تازگیا

اصلا واسش مهم نیس سره کار برم نرم پول دربیارم نیارم چشمش ب پولم نیس واسم همه کار میکنه منو واسع خودم میخواد مطمئنم ی روز اگه زیبایی مو از دست بدم خدایی نکرده تو حادثه ناقص شم بازم دوسم داره و پام میمونه

اینا مهمه 

من ازدواج کردم با دوست پسرم تازگیا اصلا واسش مهم نیس سره کار برم نرم پول دربیارم نیارم چشمش ب پولم ...

خوب تو همین تاپیک داریم میبینیم که بخاطر پول مرد میخوان ازدواج کنن،نه بخاطر خودش

پس چه انتظاری دارین که برعکس نباید باشه؟؟

خوب تو همین تاپیک داریم میبینیم که بخاطر پول مرد میخوان ازدواج کنن،نه بخاطر خودش پس چه انتظاری داری ...

من اساسا اینجور ازدواجی رو قبول ندارم

وقتی عشق نباشه هرچقدرم پول باشع ی چیزی باز تو زندگی کمه 

تو سری خور می‌خواد؟

نه بابا اگه اخلاق داداشم ببینی تا وقتی نمازش نخونه لب ب غذا نمیزنه نمازش یه وعده ام قضا نمیشه اینقدر رحم دل و مهربونه تو دعوا و بحث همیشه اونه که کوتاه میاد هر کی داداشم میبینه شیفته مرام و معرفت و گذشت و انسانیتش میشه تو خونه همیشه صبحونه رو داداشم آماده میکنه صب که بیدار میشه نمازش میخونه چایی میزاره چند مدل نو سر سفره میزاره کلا تو هر چیزی بهترینه اهل غیبت مسخره کردن کوچیک کردن کسی نیست هر چیز مثبتی که فکرش بکنی تو وجود داداش من هست