2777
2789
عنوان

جاریم همه چی تمومه

| مشاهده متن کامل بحث + 3384 بازدید | 76 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین عزیز دلم من ازدواج دومم هست طبق تجربه میگم اولا تا دعوت نکنن نمیرم. وقتی میرم خودم می شینم و ...

هوم چقدر به درد بخور 

منم دیگه کم کم میرم سر خونه زندگیم 

خیلی مفید بود کامنتت مرسی♥️ 

چجوری از این صمیمیت زیاده پیشگیری کنم😂؟ 

خواهر شوهر ندارم ولی با مادرشوهرم خیلی صمیمیم 

درحدی که بهم میگفت برای روابطم با همسرم چیکارا کنم 

بنظرتون اینا زیادیه؟؟؟

💗F in L with A
هوم چقدر به درد بخور  منم دیگه کم کم میرم سر خونه زندگیم  خیلی مفید بود کامنتت مرسی♥️&nb ...

خوشبخت باشی گل جان

خودت رو طوری نشون بده که همه چی بلدی و ایشون نخواد راهنماییت کنه. بعدا به مشکل برمیخوری.

قبل رفتن اونجا نکات لازم رو به همسرت بگو 

مثلا بگو کنارم باشی احساس امنیت خاطر بیشتری می کنم.

حتی مثلاً شوهرم می‌دونه من سر سفره دستمو دراز نمیکنم خودش همه چی برام می‌ذاره یا میوه پوست می‌کنه. 

مثلا میگن چای دوباره بیارم اگه میل داشته باشم میگم شما چرا زحمت بکشید بشینید خیلی خسته شدید فلانی جان(شوهرم) میاره 

بعد مثلا دستور غذاشو میگیرم میگم خیلی عالی بود

انرژی رو طوری بهشون منتقل می کنم که یادشون می‌ره دست به سیاه و سفید نمی‌زنم و هی بیشتر احترام میذارم

یه بار مادرش گفت پسرم خیلی عاشقته خیلی میخوادت گفتم منم ایشون رو خیلی می‌خوام و هر کاری براش انجام میدم و پدرش بغلم کرد گفت از دخترام عزیز تری بیا بغلت کنم بابا جون

خوشبخت باشی گل جان خودت رو طوری نشون بده که همه چی بلدی و ایشون نخواد راهنماییت کنه. بعدا به مشکل ب ...

خب اینم درنظر بگیرید که من چون خواهر شوهر ندارم جاریک ندارم مادرشوهرم که نمیشه پاشه برای من سفره پهن کنه منم هیچ کاری نکنم 

💗F in L with A
خوشبخت باشی گل جان خودت رو طوری نشون بده که همه چی بلدی و ایشون نخواد راهنماییت کنه. بعدا به مشکل ب ...

این کارهارو نکردم تا الان ولی همین الانشم مادرشوهرم از عشق منو همسرم تعریف میکنه 

بخاطر اینه که همسرم هروقت بیاد حالا چه مهمونی باشه خونه خودمون یا خونه اونا پیشونیمو بوس میکنه 

بعضی وقتا من غذا میکشم بعضی وقتا اون برای من 

زیاد قانون نیست که بگم باید همین جوری باشه

💗F in L with A
خب اینم درنظر بگیرید که من چون خواهر شوهر ندارم جاریک ندارم مادرشوهرم که نمیشه پاشه برای من سفره پهن ...

منم اونجا میرم فقط مادر پدرش هستن ولی پدرش ظرف می‌شوره یه بار منو صدا زد گفت بیا ببین خوب کار میکنم اگه اومدم خونه ت بذاری کار کنم البته به شوخی

شوهرمم از پدرش یاد گرفته زن و مرد نمیکنن واسه کار خونه

راستی میشه از کاراش بگی 

هیچوقت تاحالا جمله خسته شدم از زبون این نشنیدم نمیدونم اصن این انرژیشو از کجا میاره . انقده که همچیش منظمه مثلا صبح زنگ میزنی میگی شام میام خونتون میگه شب نیستم اصرار اصرار که همین الان واسه نهار بیا یک ساعت بعد میرم خونش . هم نهارو بار گذاشته هم خونش عین دسته گل . خودش میگه من به عشق اشپزی صبحا از خواب پامیشم . فکرم نکنی همیشه درحال کار کردنها اصلا صبحا که تا ۱۲ میخوابه همیشه هم بعدازظهرا ۳ ۴ ساعت میره بیرون با دوستاش  و فامیلاش . نه به فکر بیرون کار کردنه نه به فکر کلاس چیزی رفتن فقط ب فکر خوشگذرونیه این منظم بودنشم از اول این عادت در این بوده .چندسری خونشون بودم بعد قرارشده باهم بریم بیرون سریع تمام ظرفای ابچکان رو خشک میکنه میذاره سرجاش جاروبرقی میکشه اشغال های آشپزخونه و توالتم میبنده با خودش میبره بیرون . نه اینکه ادمو علاف کنه که کاراشو بکنها اصلااا چون خیلی فرز انجام میده

این کارهارو نکردم تا الان ولی همین الانشم مادرشوهرم از عشق منو همسرم تعریف میکنه  بخاطر اینه ک ...

کار خیلی خوبی میکنید بوس و بغل براتون قانون باشه جلو همه.

منم هوای شوهرمو تو جمع خودمون دارم و بهش میرسم. احساس ارزشمندی بهش بده بقیه ش حله البته بازم به ذات مرد بستگی داره فقط باید طوری باشی که بدون شما هیچ جا بهش خوش نگذره

منم اونجا میرم فقط مادر پدرش هستن ولی پدرش ظرف می‌شوره یه بار منو صدا زد گفت بیا ببین خوب کار میکنم ...

وای چه تربیت خوبی 

اصلا شوهر من اینجوری نیست 

من به زور دارم یادش میدم 

مثلا اون موقع میومد خونه ای که گرفته بودم تو شهری که درس میخوندم 

صب بیدار میشدم میرفتم دانشگاه 

اون زود بیدار نمیشد میگفتم بیدار شدی ظرفارم بشور ظهر بیام نبینم اشپزخونه کثیفه 

میشست بعد توی سینکو تمیز نمیکرد یا فقط چیزایی که تو سینک بودمو میشست 

تابه هارو نمیشست 

مامانش بشدددت ناز نازی و سوسول بارش آورده 

💗F in L with A
کار خیلی خوبی میکنید بوس و بغل براتون قانون باشه جلو همه. منم هوای شوهرمو تو جمع خودمون دارم و بهش ...

اره این حرکت معجزه میکنه رامشون میکنه اصلایه سری لمسای کوچیک کوچیک خیلی تاثیر داره 

💗F in L with A
هیچوقت تاحالا جمله خسته شدم از زبون این نشنیدم نمیدونم اصن این انرژیشو از کجا میاره . انقده که همچیش ...

ماشالا بهش والا جاری منم همینه از همه چی سر در میاره تا این حد ک دختر خاله شوهرم ب جاریم گفت تو چرا همه چی می‌دونی آنقدر با اینکه تحصیلات دانشگاهی نداره بشدت اعتماد بنفس داره خیلی مهارت داره تو همه چی تو جمعی نباشه همه سراغشو میگیرن عاشقشن همه راستشو بخوای بهش حسودیم میشه ی جا بشینه مث آهنربا همه رو ب خودش جذب می‌کنه 

وای جاری منم رانندگیش خیلی خوبه

🤣جاری هامون شبیه همن

منم خیلی چیزا ازش یاد گرفتم خیلی 

همیشه راهکار خوب بهم میده

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔@stylelima

وای جاری منم رانندگیش خیلی خوبه 🤣جاری هامون شبیه همن منم خیلی چیزا ازش یاد گرفتم خیلی  همیش ...

جدی ؟ اره واسه منم همینطور .ولی ب هیچ وجه حسودی نمیکنم بیشتر سعی دارم ازش یاد بگیرم