2777
2789

دو دفعه اگر اشتباه نکنم پشت سرهم سر نماز پریود میشم

اعصابممم خورددد شدههه هی با هزار دل درد پاشدم وضو گرفتم بعد با دل درد نماز خوندممم کهه یهو وسطش پریود شممم؟😭

دلم خیلیی درد میکنه غذامونم بعد عمری ماهی بود که من عاشقشم،، دلم یمخواد بمیرم از ناراحتی🥲😭😭😭 فردا هم امتحان اون ترم دارم اعصابم گنده دماغع

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

خب ماهی بخور مشکلش چیه 😐

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرم کن دلتو بااتو یا سشوار

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

خب ماهی بخور مشکلش چیه 😐

مامانم گفت بده برام؟😶‍🌫️

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
ماهی خیلی خوبه برات حتما بخور حتی شده خالی

باد دار نیست؟

چه بدشانسی🥺

🥲💔

نماز که چیزی نیست.. اخر روزه داری دم غروب پریود بشی غصه داره درد داره😩

وای این دیگه کابوسه😶‍🌫️💔💔

ماهی سرده نخور.منم صبح رفتم مدرسه دخترم حس کردم پریود شدم بدو بدو اومدم خونه تا به لباسام گند نزده

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
مامانم گفت بده برام؟😶‍🌫️

نمیدونم ولی نه دیگه تا این حد بد باشه 

بخور لذت ببر هیچی نمیشه 😂 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤