2777
2789
عنوان

خودکشی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 69 پست
چقدر بی دست ‌ پاست پدرت،….خب یبار بزنه تو‌دهنش تا بشینه سر جاش. چرا بابات هی سکوت میکنه کوتاه میاد ...

عه عزیزم😅

جنگ نیست ک

مادر ایشون جزو والدین سمی هستن و متاسفانه ب دلیل کمبودای بچگیشون خودشون هم از این حال رنج میبرن و پرخاشگر و عصبی شدن

تنها راه حل دعوت ب ارامشه...اینجور ادما اگ بیشتر باهاشون بحث شه حق رو ب خودشون میدن و وجدانشونو با این کار اروم میکنن

پس باید از در محبت وارد شد

البته برای مدتی ک ایشونن درسشو بخونه 

وگرنه باید سریع تحت نظر روانپزشک قرار بگیرن و شاید حتی قرص مصرف کنن

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

بابام کوتاه نیاد مامانم میگه طلاق الان دیگه سن طلاق اونا نیست زندگی و آینده من خراب میشه بابامم در ب ...

همونه دیگه مامانت پررو شده ، عشق و محبتی هم که نداره نسبت به پدرت ، کلا گمراه شده

مثل این مردا که زناشون میزنن زور میگن، زن هم کوتاه میاد چون همه چی مال مرد هست.

کاش تو و پدرت جفتتون با هم مامانتو ول میکردین تو همون خونه میرفتین یه جا دیگه تا اونم تو تنهایی خودش بمیره بعد بفهمه چی از دست داده😠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانتو بابت کنترلش درک کن اگر مستقبم زیاد گیر نمیده اما غیر مستقیم زیر نظرت داره ناراحت نشو ... ما مامانا نمیدونیم تو اون گوشی که دستتون میگیرید چه خبره ... فکر کردن به این که تو دنیای مجازی کسی رو مخ شما بره و بهتون آسیب بزنه ما رو دیوانه میکنه .... تو ا ون دنیای مجازی که خییلی هم بهش وابسته اید خییلی اتفاقا میتونه بیوفته که ما ازش بی خبر میمونیم ... در نهایت دلیل این کنترل ها اینه که مادرت نمیخواد یه تار مو از سرت کم بشه وگرنه بی خیالی راحت تره براش

عه عزیزم😅 جنگ نیست ک مادر ایشون جزو والدین سمی هستن و متاسفانه ب دلیل کمبودای بچگیشون خودشون هم ا ...

اره میدونم، منظورم از زدن این بود یه تلنگری بهش بزنه ، تا بفهمه زندگی متعلق به همه اعضای خانوادس نه فقط خودش.

بعضی وقتا کتک جواب میده رو این آدما ، چون خیلی باورشون شده که در راس قدرتن

مامانتو بابت کنترلش درک کن اگر مستقبم زیاد گیر نمیده اما غیر مستقیم زیر نظرت داره ناراحت نشو ... ما ...

نه ببینید مامانم میدونه من اهل هیچی نیستم همیشه هم بچه تر که بودم گوشیم چک می‌کرد و خودش هم فهمیده من اهل هیچی نیستم میگه من به جامعه اعتماد ندارم شما نمیدونی حرفاش چجوری تا مغز استخوانم میسوزونه 

مدرسه اتون مشاور نداره؟ برو صحبت کن

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
کاش میشد 

ایشالله یه روز میشه ، خدا جای حق نشسته دخترم

حالا ما هم نمیتونیم دقیق قضاوت کنیم تو زندگی شما نبودیم

ولی اگه مامانت واقعا داره از روی غرور و قلدری شما و پدرتو اذیت میکنه مطمعن باش بزودی پشیمون میشه ازینکاراش

بالاخره روز شما هم فرارمیرسه

نه ببینید مامانم میدونه من اهل هیچی نیستم همیشه هم بچه تر که بودم گوشیم چک می‌کرد و خودش هم فهمیده م ...

میدونم عزیزم حتما بد صحبت میکنه باهاتون ولی نیتش خیره .... درسته ما بچه هامون معصوم و پاکن میترسیم مبادا کسی بخواد روشون تاثیرات منفی بذاره ... بحث جنس مخالف نیست ... همین که یه عده با عقاید دارک سعی تو این داشته باشن بچه ها رو از روند عادی زندگی دور کنن مثل بعضی کانالها...به افسردگی و افکار بدشون دامن بزنن همهه اینا هست ... 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز