2777
2789
عنوان

خودکشی 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1054 بازدید | 69 پست
خب من تو زندگی فقط بابام بهم وابسته است مامانم یادش میره کلا دلش بزرگه یعنی اولش ناراحت میشه بعد یاد ...

عزیزم درکت میکنم

مادر شما شاید نیاز به یه روانشناس داشته باشه

مبتونید باهم برید ی سر؟

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم می دونم که چقدر می تونه سخت باشه اما فقط یکم دیگه تحمل کن مطمئنم نه خیلی دور، زندگی روی خوب ...

نمیدونم چرا هر چی میره جلو هی سخت تر میشه به همکلاسی هام نگاه میکنم همشون میگن تو راحتی اینقد بهت اهمیت میدن خوشبهحالت کی حال الان منو ببینه اونا راحت الان نشستن دارن واسه امتحان میخونن من باید بشینم گریه کنم 

اینم تو فکرم هست ولی میترسم قبول نشم اصلا تمرکز ندارم میخوام یه زندگی خوب دور از اونا بسازم شاید تنه ...

خب نشی دوباره امتحان بده انقد پافشاری کن ک بالاخره بشه

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

حالا تو سعی کن محل ندی به هیچکدوم ولی اونم غلطکرده.   بگو‌منم به جرم کودک آزاری ازت شکایت میکن ...

مامانم دقیقا تو بچگی باباش همینجوری سرشون میورده الان داره رو من اجرا میکنه من چه بدبختم 

نمیدونم چرا هر چی میره جلو هی سخت تر میشه به همکلاسی هام نگاه میکنم همشون میگن تو راحتی اینقد بهت اه ...

دختر خوب 

چه اهمیت داره کی به چی فکر می کنه؟! چه اهمیت داره فک کنن توی رفاهی؟! اصلا اینکه اونا فکری راجبت کنن یا نکنن کجای زندگی تو تاثیر داره

تو هم از کجا می دونی اونا نشستن راحت درسشونو می خونن؟! زندگی همه ی آدما پر از بالا پایینه، پر از سختی، پر از رنجه

دردا فرق دارها، اما همه درد می کشن

اینکه کی چی فکر می کنه رو بریز دور

هیچ کس جای آدم نیست که بفهمه یه نفر دقیقا چی میکشه

که حالا بیاد راجبش قضاوت کنه

حرف بقیه رو بریز دور

برا خودت باش، برا خودت زندگی کن

خب نشی دوباره امتحان بده انقد پافشاری کن ک بالاخره بشه

من سال اول اگه رفتم که هیچ اگه نرفتم دیگه خونه ما جای موندن برای سال دوم نیستباید از این خونه برم دیگه 

واقعا!!!؟؟؟؟ پس به علمش مغرور شده حالا بابات این وسط چکاره اس؟ نمیتونه کمکت کنه؟

بابام بدبخت نمیتونه چیزی بگه تا میگه بابامو میزنه با میگه برو بیرون منم بابامو نمیکشم تو بحث

خودش روانشناس آدمی که خودش درس اینو خونده کی میتونه درستش کنه 

الان الویت شما درسته پس فعلا بقیه چیزارو ول کن ی راهی پیدا کن اینکارو ب هر طریقی شده انجام بدی

تونستی برو کتابخونه درس بخون

اگ تونستی دوست قابل اعتماد پیدا کن و بهش بگو با این میرم و میام ک دیگه انقد روت گیر نباشه

یا بشین باهاش منطقی حرف بزن بگو بخاطر این جو روح و روان من داره نابود میشه و هیچ تمرکزی ندارم

راه حل براشون بذار

مثلا بگو یا جو خونرو اروم کنید یا جاییو معرفی کنید بهم ک من برم اونجا درس بخونم و ارامش داشته باشم

جارو بذار ب عهده خودشون

بهشون حق انتخاب بده لجشو در نیار

لمشو باید پیدا کنی چاره ای نیس عزیزم

مطمئنم میشه

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

بابام بدبخت نمیتونه چیزی بگه تا میگه بابامو میزنه با میگه برو بیرون منم بابامو نمیکشم تو بحث

چقدر بی دست ‌ پاست پدرت،….خب یبار بزنه تو‌دهنش تا بشینه سر جاش.

چرا بابات هی سکوت میکنه کوتاه میاد ؟

چقدر بی دست ‌ پاست پدرت،….خب یبار بزنه تو‌دهنش تا بشینه سر جاش. چرا بابات هی سکوت میکنه کوتاه میاد ...

بابام کوتاه نیاد مامانم میگه طلاق الان دیگه سن طلاق اونا نیست زندگی و آینده من خراب میشه بابامم در به در میشه همه چی به اسم مامانمه 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز