2777
2789

دوماهه پیش گوشی نوت ۱۳لایت گرفتم نصف پول و از خواهرم قرض کردم هنوز ندادمش...دوشبه گوشی یه تایم مشخصی مثلاً ساعت ۷ونیم هرکس تماس میگیره بعد از قطع تماس صفحه گوشی خاموش میشه و بعد از یک ربع روشن میشه دکمه بغلش و میزنم فلاش روشن میشه حتی زنگ میخوره ولی سیاهه چه مشکلی داره.. توروخدا کسی سر در میاره ؟

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیائومیه دیگه کاری به کارش نداشته باش از هفت دولت آزاده والا ما که به دیوونه بازیاش عادت کردیم 

نه گوشی قبلی هم شیائومی بود خیلی عالی بود شش سال استفاده کردم بعددلم و زد و گفتم گوشی جدید بخرم اینم کلی تحقیق کردم خریدم هنگ نمیکنه دوشبه اینطوری میشه 

به نظرم بخاطر نصب فیل.تر شکن ویروسی میشه باخود فیل.تر اختلال ایجاد می‌کنه تقصیر گوشی نیس

اصلا فی ل تر شکن ندارم همه رو حذف کردم