2777
2789
عنوان

این دختره بنظرتون خوشگله؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس کیه؟  خودتی؟

نه خودم نیستم

یه دختره س فامیلمون عاشقش شده 

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

عکسی بدون رژ قرمز نداری؟ این رنگ سنش ووخیلی برده بالا 

نه همینو ازش دارم تقریبا ۲۱ سالشه واسه فامیلمون میگیرمش

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

چرا بعضی دوستان زشت نظر میدن.فک نمیکنید دل طرف میشکنه یکم شعور داشتن بد نیست‌.استارتر اعتماد به نفس داشته باش چرا از دیگران نظر میخوای خدا همه رو زیبا آفریده.شما هم زیبایی.حسرت موهاتو خوردم خیلی زیبان خودت دوست داشته باش

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 
چرا بعضی دوستان زشت نظر میدن.فک نمیکنید دل طرف میشکنه یکم شعور داشتن بد نیست‌.استارتر اعتماد به نفس ...

نه بابا ناراحتی نداره ک عزیزم

کسی که تاپیک میذاره باید نظرات منفی روهم همیشه در نظر بگیره

🧡🧡آخه واقعا خوشگله 

تو خوشگلی همه رو عین خودت میبینی

چرا بعضی دوستان زشت نظر میدن.فک نمیکنید دل طرف میشکنه یکم شعور داشتن بد نیست‌.استارتر اعتماد به نفس ...

آرام باش 

میگ خودش نیس 

بعدم کسی ک عکس میزارع نباید همه به به چه چه کنن 

باید نظرات همه رو بپذیره چه بد چه خوب

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩