2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطر اینکه ۴ سال پیش با یکی نامزد میکنه بعد من دیدم بین ما فرق گذاشتن با شوهرم چندبار بحث کردیم شوه ...

حسادت چیز خوبی نیست عزیزم،حالا کار همسرتو برادرشم کاملا بچگانه بوده

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
بخاطر اینکه ۴ سال پیش با یکی نامزد میکنه بعد من دیدم بین ما فرق گذاشتن با شوهرم چندبار بحث کردیم شوه ...

چه ربطی ب شما داره خودشون لابد مشکل داشتن 

دوست خوبم میشه برای حاجت های دلم که چند ساله حسرتشو دارم برام دعا کنی؟

وا شوهرت بیخود گفت بهش

و اون دیگه چرا گوش کرد آخه

یعنی منتظر دستور شما بودن بهم بزنند 

این داستان حسادت ؟ 

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی
حسادت چیز خوبی نیست عزیزم،حالا کار همسرتو برادرشم کاملا بچگانه بوده

خیلی واسم عجیبه که برادرشوهر قبول کرده اگه دختره رو میخاست اینکارو نمی‌کرد من احساس میکنم شوهرم از دختره خوشش نیومده و دیده پررو گفته بهم بزن بعد دیده کسی پیدا نمیشه اینجوری میگه منو حرص بده

وا شوهرت بیخود گفت بهش و اون دیگه چرا گوش کرد آخه یعنی منتظر دستور شما بودن بهم بزنند  این د ...

حسادت نداشتم چون رسماشونو برای ما اجرا نکردن اما واسه اون دختره اجرا کردن هرکی بود ناراحت میشد

پسره چ آدمیه  بخاطر حرف داداشش طرفو‌ ول کرد

واسه خودمم عجیبه حتی مشاوره هم رفتن مشاوره گفته بود بدرد هم نمیخورین . حتی بعد جدایی انگشتری که برادرشوهر خریده بودو پس ندادن

2825
2823
2791
2779
2792