2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

324 بازدید | 20 پست

هر اتفاقی ک میوفته باعث بانیش منم از نظر شوهرم

بچه غذا نمیخوره تقصیر توعه معلوم نیس چیا بهش میدی جلو اشتهاشو میگیری 

داداش کوچیکشو اذیت میکنه میگه تقصیر توعه با این بد رفتار میکنی لابد ک میره کوچیکه رو اذیت میکنه

دیر میخوابه تقصیر توعه ظهر میخوابه

لجبازه تقصیر توعه تو زیاد سر به سرش میذاری

رفته بیرون دوییده افتاده پاش زخم شذه تقصیر توعه بهش یاد ندادی آروم راه بره

رفتیم حموم‌گیر داد خودم میخوام حموم‌کنم گفتم ده دقه اخر بذار خودش باشه ابو زده بود سمت داغ یکم دستش سوخت حرف نبود ک من نشونم🤦🏻‍♀️😭یه دستشویی نمیتونم برم تا ازش غافل شیم میره سراغ داداش کوچیکیشو یه حرکتی روش میزنه با اینکه خیلییییی هواشو داریما یک درصد هم کم کسری نمیذاریم مثلا امروز دستشویی بودم اومدم دیدم دوتا پتو گذاشته روش میگم‌چیکار میکنی میگه هیچی‌قایمش کردم تو‌پیداش کنی

اینو ب شوهرم گفتم گفت تقصیر توعه بالا سرشون نیستی بابا لامصب دستشویی دارم تقصیر توعه بهش کم محبت میکنی سر اون خالی میکنه مگه تو خونه ای مگه دیدی من چه بی محبتی کردم اخه😭😭😭😭و هزاران بار کارای دیگه پیش اومده مقصرش من شدم

خودش صبح تا شب سر کاره منم ک دارم دوتا بچه کوچیک و تر و خشک و نکهداری میکنم با جون و دل اخرم حرف میشنوم جای یه خسته نباشی دیگه دل و دماغ زندگی کردن ندارم از خودم زدم خودمو فراموش کردم کلا چسبیدم به زندگی که هیچ قدرمو نمیدونه😭نادیده گرفته میشم خسته ام😭😭😭😭😭

توکه دیدی اخلاقش اینجوریه دومی رو چراانقدر زود اوردی🤦‍♀️

اینجوری نبود شایدم خیلییییی کم از بعد دومی اینجوری شد بعدم ناخواسته شد قرص جلوگیری میخوردم حامله شدم مگه قصدشو نداشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش کاری نمیکنه براشون یا کمک کنه

۹شب میاد غذا میخوره ای خسته ام نهایت یکم با بزرگه بازی کنه یه دوری بهش بزنه تا مغازه بعدم میگه شلوغ نکنین من خوابم میاد ۶باید پاشم تقریبا همه‌کارشون با خودمه چون بیشتر زمان با منن

قشنگم وقتی اینجوری میگه ساکت وای نستا. بهش محترمانه بگو ک چرا ب من ربط میدی وقتی وظیفمو درست انجام میدم.

وقتی سکوت میکنی ینی داری حرفشو میپذیری. سکوت هم همیشه جواب نمیده.دفاع کن از خودت.

اگه شوهر آدم با درک و فهم بالا باشه،، نمیاد بگه تقصیر توعه و فلان. بلکه همه کاری انجام میده برات تا آسایش و راحتی بیشتر باشه.

عزیزم هروقت بهتون گفت بگو خودت بمون خونه کمک بده ..درضمن براخودت وقت بزار برس برا خودت خوراکی بخر بخور اهمیت بده ..شوهرتم حر حرفی میزنه نشنیده بگیر تا از سرش بیفته ....حتمن الویت خودت قراربده بعد شوهر بعد بچه ...من شوهرم دخترمو ببوسه سریع میگم پس من چی ..باید بفهمه مادر و بچه درکنارهم محبت میخوان ن از یکی عافل به بقیه بچسبی ...

۹شب میاد غذا میخوره ای خسته ام نهایت یکم با بزرگه بازی کنه یه دوری بهش بزنه تا مغازه بعدم میگه شلوغ ...

عزیزم من شوهرم صبح میره ۱۲ شب میاد ..شاید طول روز بیاد ناهار بخوره ..اگه بیادم یه بوس بچه رو میکنه کمی بازی دوباره میره ....اما اصلا بهش اجازه نمیدم تو تمیز کثیفی خونه تو تربیت بچه چیزی بهم بگه ..اگه ناراحته باید خودشم بیاد خونه وایسه ..سعی کن خودتو دوباره یاد بیاره خدابهت توان بده بچه هاتو هم نگه داره ..اول اولیت خودت ..همون ساعتی خونه هست بگو یکیشون بگیز میخوام برم حمام ..براش همون کوچولو کاربزار تا بفهمه سخته 

قشنگم وقتی اینجوری میگه ساکت وای نستا. بهش محترمانه بگو ک چرا ب من ربط میدی وقتی وظیفمو درست انجام م ...

بخدا من با بچه ها میرم تو اتاق تا از سرکار میاد میخواد زود بخوابه اذیت نشه تا کی با بچه ها بیدارم بزرگه میخوابه اون یکی شیر میخوره تا صبح ده دفه بیدار میشم 

بهش میگم من واقعا تقصیری ندارم تو یه دوربین کار بذار تو خونه ببینه من چیکار میکنم برای بچه ها کلا تو دهنش چیز دیگه ای نمیچرخه کلا من مقصرم 

حتی تو ژنتیکشون پای پرانتزی دارن پسر بززگم درگیره این مسئله اس رفتیم دکتر گفت تغذیه هم شرطه باید خیلی بهش برسین

اومدیم میگه تقصیر توعه این پاهاش اینجوریه تغذیه اش خوب نیس بهش نمیرسی😐😐😐😐بابا دکتر گقت تو ژن شمااااس پای خودتم همینه پای برادرت همینه الان مشکل از منه اره تو خودتم کم غذایی موقع شیر دهی شیرت خوب نبوده یا حامله بودی ویار داشتی چیزی نمیخوردی به بدن بچه ویتامین نرسیده😐😐😭😭😭😭وای چی بگم 🤦🏻‍♀️