2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 20 پست
عزیزم هروقت بهتون گفت بگو خودت بمون خونه کمک بده ..درضمن براخودت وقت بزار برس برا خودت خوراکی بخر بخ ...

من واقعانادیده گرفته میشم از همه لحاظ دیگه خودم خودمو فراموش کردم دل دماغ زندگی کردنم ندارم😭🤦🏻‍♀️

عزیزم من شوهرم صبح میره ۱۲ شب میاد ..شاید طول روز بیاد ناهار بخوره ..اگه بیادم یه بوس بچه رو میکنه ک ...

باور کن یه حمومم نمیتونم برم زنگ‌میزنم مامانم بیاد پیش بچهدها یا خونه مامانم میرم حموم چیزی هم بگی میگه من صبح تا شب سرکارم یکیشونو بخوابون اون یکی هم ببر حموم با خودت 🤦🏻‍♀️اگه هم نگه دار هنوز سرم خیس نخورده جلو در حموم هستن چی شد تموم نشد چی شد گریه میکنه چی شد بسه بیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا من با بچه ها میرم تو اتاق تا از سرکار میاد میخواد زود بخوابه اذیت نشه تا کی با بچه ها بیدارم بز ...

زن و شوهر باید پشت هم باشن و همو درک کنن نه اینکه یکی بخاد اون یکیو بد جلوه بده.

باید همو درک کنید نه اینکه شوهرت بیاد ازت اینجوری بد بگه.

اگه دفعه بعدی اینجوری گفت جوابشو محترمانه بده و سکوت نکن.بهش بگو ک چرا تقصیر من میندازی.لطفن دیگه رفتارتون تکرار نکن چون ازت خیلی ناراحت میشم. اینارو باید بهش بگی و براش توضیح بدی تا به کاراش ادامه نده.

درک و فهم خیلی چیز مهمیه بنظرم.

باور کن یه حمومم نمیتونم برم زنگ‌میزنم مامانم بیاد پیش بچهدها یا خونه مامانم میرم حموم چیزی هم بگی م ...

درک نمیکنه اینقد تکرارکن جلوش که کمک بده  .یا وطیفه توهم هست شاید تاثیر داشته باشه.

من واقعانادیده گرفته میشم از همه لحاظ دیگه خودم خودمو فراموش کردم دل دماغ زندگی کردنم ندارم😭🤦🏻‍♀️

عزیزم گاهی بزارخونه بهم ریخته باشه گاهی وطیفه ات سروفت انجام نده بگو خستم نرسیدم بد عادتش کردی ..همیشه همه چی حاضر بوده ..خودتومظلوم نگیر وگرنه بچه ها بزرگ بشن شمارو نادیده میگیرن الویت خودت بزار کم کم شروع ..کن