دو تا دوست درسخون دارم. یکیشون ادامه داد و دکترا گرفت از دانشگاه خواجه نصیر. یکیشون دکترا از دانشگاه شهید بهشتی. هر دو الان هم موفقن هم عضو هیئت علمی همون دانشگاهها شدن.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خودم جزء کادر درمانم معمولیم،تو دوستام حدود 99.9درصدشون با سهمیه کارشناس رادیولوژی و پزشکی و داروسازی و دیگه بروووو به بالا همه رشته های تاپ آوردن یسریا درسامون تموم شده مشغول به کاریم یسریا هم هنوز دارن درس میخونن، زندگی تو ایران عجیب بیرحمانس، وقتی میبینم من با معدل عالی و رتبه خوب الان درحالت معمولی زندگی خودم هستم(البته ناشکر نیستم) و یسری دوستام با معدل های افتضاح و سطح علمی بسیار پایین تو چه مرحله ای از زندگیاشون هستن از هرچی عدالته بدم میاد
ولی بنظرم کار درستی نیست بعضیا با تحقیر میگن فلانی کهنه شور بچه است یک خانم خانه دار هم شأن و جایگاه خودش رو داره میتونه تحصیل کرده هم باشه
بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️
خواهرم پرستاره میگه تمام دکترا ماشین خارجی دارن از سفرای خارجی صحبت میکنن تازه سنی هم ندارن
خواهر خودتون از لحاظ مالی از پرستاری راضیه؟
بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️