2777
2789

کاش میشد ی کاری میکردی بقیه باهات تماس بگیرن خیلس دوست دارم یک نفر بهم زنگ بزنه..

دلم آهی کشد گاهی تو میدانی و می فهمی/به ظاهر نیستی ! اما میان ، سینه مهمانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودش بخواد  خودش میادددددددد  پرنده رو از قفس ازاد کنی اگه دلش باهات باشه هرجا بره ب ...

خیلی وقته رهاش کردم اما ته دلم هموز دوست دارم فقط ی بار دیگه باهاش حرف بزنم ی سری حرف های ناگفته که هرکاری میکنم نمستونم باهاش کنار بیام ناگفته بمونه

خیلی وقته رهاش کردم اما ته دلم هموز دوست دارم فقط ی بار دیگه باهاش حرف بزنم ی سری حرف های ناگفته که ...

درسته میفهمم 

بنظرم خودتو کوچیک نکن نرو سمتش 

اونی ک دوستش داریو اگه رها کنی وقتی بهت برنگرده یعنی از اولم مال تو نبوده ولی وقتی خودش ب دلش بیفته و بیاد یعنی از اول مال خودت بوده 

بسپر دست خدا ....

اگه نیومد ک....لقش. اگرم ک اومد مال تو میشه

منم یه مدت همینجوری هی چک میکردم پیام داده بهم یا نه. یه روز هرچیزی ازش داشتم از زندگیم حذف کردم عکس، شماره، کادو همه چی بعد خوب نشستم فکر کردم به ویژگی های بدش اخرشم هروقت میومد تو ذهنم سعی میکردم از ذهنم دورش کنم... الان دیگه یادشم میوفتم برام مهم نیس در واقع فراموش شده برام که دوستش داشتم یه روزی😂

درسته میفهمم  بنظرم خودتو کوچیک نکن نرو سمتش  اونی ک دوستش داریو اگه رها کنی وقتی بهت بر ...

نه اصلا به پیام دادن بهش فکر نمیکنم دوست داشتم حرکتی از جانب خودش باشه 

و الا پیام دادن من دردی رو از من دوا نمیکنخ ففط غرورمو بیشتر جریحه دار میکنه

منم یه مدت همینجوری هی چک میکردم پیام داده بهم یا نه. یه روز هرچیزی ازش داشتم از زندگیم حذف کر ...

عزیزم

خوشحالم به این حالت رسیدی❤