2777
2789

سلام من یه پسرچاهارساله دارم وکسیوندارم که پیشم بمونه نهایت یروزتادوروز همسرم بتونه مرخصی بگیره بنظرتون میتونم بینیموعمل کنم؟خانومایی که عمل کردن راهنمایی میکنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاریم دوتا دختر داره ۷و ۸ساله

تابستون عمل کرد

مادرش اومد و تقریبا یک هفته اینا موند پیشش

خودش که حال نداشت.  از دهان نفس میکشید. بیحال رو تخت افتاده بود. 

مادرش غذا می پخت، بهش میرسید،  خونه رو مرتب میکرد. 

بدون کمکی فکر نکنم بشه چون عمل سختیه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چی؟

فقط روز اول که بی هوشی زدی یکم بی حال هستی اگه خواستی عمل کنی واسه یک هفته غذا بپز خوراکی های مقوی و آبمیوه بگیر میشه تنهایی ام عمل کرد یکی دو روز اولش سخته من عملمم بدون تامپون بود

درد من حصار برکه نیست                                                              درد من زیستن با ماهیانی است             که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده 💔🕊                freedom#  

من عزیزم یک ماه تمام خوابیدم 

تابستون عمل کردم ک بچه هام مدرسه نداشته باشن 

همه ی کارای خونه ،شوهرم و دخترم انجام میدادن 

تا یک هفته فقط اذیتی 

بعد از یک هفته از ترس اینکه مبادا بینیم خراب شه 

رعایت کردم 

متاهل و متعهد ،عاشق همسر و بچه هامم                                 همسرم همسفرم ، دخترم همنفسم ، پسرم تاج سرم