2821
2789
عنوان

چرا اینقدر شنبه ها مضخرفه

300 بازدید | 19 پست

از صبح ساعت هشت ونیم بیدار شدم رفتم خرید اومدم لباسا و شستم غذا درست کردم راه پله جارو وطی کشیدم سینک ظرفشویی شستم تختمون ملافشو عوض کردم ولی هنوز به خیلی از کارام نرسیدم باشگاه میخوام برم دارم دیوونه میشم خونه رو جارو نزدم گرد گیری نکردم 

کار با گوشی سراغ داشتین ممنون میشم بهم بگین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چرا کارهات رو برای شنبه میذاری که انقدر به خودت و شنبه بد و بیراه بگی؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

صبح خیلی پاشو به همه کارات میرسی و با برنامه برو جلو حله

من ۴ونیم صبح بلندمیشم یسری کارامو میکنم بعد بچهارو رد میکنم میرند مدرسه تا۷ونین کاراما میکنم بعدیه چندساعتی میخابم بعدپامیشم ناهارو شامو باهم درست میکنم تا۳بچهامیان ازمدرسه بعدش استراحت میکنم و شبم بازم وقت دارم کاراما انجام بدم نداشته باشمم استراحت میکنم

خب چرا کارهات رو برای شنبه میذاری که انقدر به خودت و شنبه بد و بیراه بگی؟ 

شنبه ها لباس میشورم برنامم همینه ولی اخلاقم دیوونه کنندس باید همجا تمیز باشه 

صبح خیلی پاشو به همه کارات میرسی و با برنامه برو جلو حله من ۴ونیم صبح بلندمیشم یسری کارامو میکنم بع ...

من اگر این ساعت پاشم تاشب مثل گربه های گیجم

2825
2823
2791
2779
2792