2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم موهای دخترمو بدون اجازه م قیچی کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 3550 بازدید | 94 پست
بیخیال مو بازم بلند میشه، چقد دنبال شر هستی

عزیزم ایشون واسه اینکه منو آزار بده رفته موهای بچه رو کوتاه کرده

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا دیگه تا شکایت زیاده ولی زود باید عکس العمل میدادی پیامش میدادی ممنون میشم سری بعد بدون اجازه من چینین کاری نکنی و در اخر بچه رو باید میبردی مراسم خودتون وقتی میخوای دخالت تو کارات نکنن وقتی بچه میزاری پیششون این پیامو میده که من با شما صمیمی ام! 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
راستی اینو یادم رفت بگم مادرشوهرم اون روز اومد در خونمون وبی احترامی کرد بهش گفتم دیگه حق نداری پا ...

ببین با طرز فکری که تو داری هیچی اونا درست نیست منم موهای برادرزاده ام رو کوتاه کردم البته از بچه ها پرسیدم گفتن مامان جون گیر نمیده من برای اینکه بهشون می اومددکوتاه کردم این حرفا چیه میزنی 

وخترت چن سالشه؟ دخترت راضی بوده؟اگ اینطوره چرا دیگ انقد شلوغش میکنی

از بچه سوال کرده‌اونم گفت باشه 

این کار اسی رو‌روحیه بچه تاثیر بدی داره و استرس به بچه میده واز ظاهرش خودش متنفر میشه درحالی که شاید اون لحظه بچه ذوق موهاش کرد 

بعدم به نظرمن اینقدر حساسه بچشو خونه کسی نذاره و با کسی نفرسته عروسی انگار عمه علاف بوده جشن به خودش تلخ کنه وایسته بچه مردم نگه داره و حوااسش باشه بهش

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

عزیزم ایشون واسه اینکه منو آزار بده رفته موهای بچه رو کوتاه کرده

واقعا اینقدر سرچیزای کوچیک بخوا حرص بخوری با چیزایی بیشتری دقت میدن 

اول اینکه این اصلا دق نداره والا انگار چیکار کردن

حالا عروسی و مدل مو جدید بچه رو بخاطر لج و لج بازی زهر بچه کن اون مادرش نیست تو که نادر دخترتی چرااینقد بهش استرس میدی

یه تشابه اسمیه نسبتی با رضا گلزار ندارم مرسی اه🌺🌺🌺کارزار اخراج مهاجرین افغان  🌺🌺🌺       https://www.karzar.net/136819

بچه رو قاطی بحث هاتون نکنین 

اینکه بدون اطلاع کوتاه کرده کار خوبی نیست ولی دخترتون 8 سالشه و باید توانایی نه گفتن داشته باشه اگر راضی نبود نمیذاشت عمه اش موهاش رو کوتاه کنه 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
اینطور نگید مسئله اصلا کوتاهی مو نیس کوتاهی فقط آتش زیر خاکستر رو دامن زده 

بالاخره یکی حرف منو فهمید

خداروشکرررر

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

خیلی سخت میگیری ، اعتماد به نفس بچه رو هم نابود میکنی با این کارت ، دخترت ماشالا بزرگ شده دیگه دپس داشته که گفته باشه کوتاه کن ، اگه نمیخوای این اتفاقا بیفته باید نذاری بچه هات با کسی جز خودت جایی برن