2777
2789

من کاربر قدیمی هستم و بارها تعلیق شدم دوستان

واین کاربری رو هم زدم که مشکلمو بگم 

ما با خانواده شوهرم حیاطمون مشترکه متاسفانه

و همسرم به هیچ عنوان راضی نمیشه از کنار خانواده ش بریم(حتی یه مدت رفتیم جای دیگه ای اجاره ودوباره انقدر خانواده ش دخالت کردن که اثاثیه رو جمع کرد و آورد همین خونه ومیخواد دیوار کشی کنه)

خانواده ش خیلی اذیتم میکردن تا حدی که میخواستم طلاق بگیرم ولی برنگردم به این خونه

خلاصه واز روی ناچاری من باز برگشتم به همین خونه

من باخانواده ش دوساله که هیچ ارتباط کلامی ندارم بخاطر بی حرمتیا وبی احترامی هاشون

خلاصه ۵شنبه قبلی رفته بودم مراسم 

دخترم که ۸سالشه میخواست باعمه ش بره عروسی(من پدرم فوت کرده و عزادارم عروسی نمیرم)

خلاصه دخترم و گذاشتم خونه ورفتم مراسم

دخترم هم لباساشو برداشت که آماده بشه و باهم برن عروسی

خلاصه من از مراسم که اومدم دیدم جلو موهای بچه چتری کوتاه شده

وگفته عمه م گفت خوشکل میشی ومنم گذاشتم کوتاه کنه!!!!!

بچه ها این مسئله بی نهایت منو آزار داده

شوهرمم عین خیالش نیست

خواهرشم طی این مدت اصلا ندیدم که برم بگم چرا همچین کاری کردی بی اطلاع من

دلم داره میترکه

یک هفته شده نتونستم بااین موضوع کنار بیام

حتی خواستم ازش شکایت کنم

وکیل گفت پدر ولیش هست وتو نمیتونی کاری کنی

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

راستی اینو یادم رفت بگم

مادرشوهرم اون روز اومد در خونمون وبی احترامی کرد

بهش گفتم دیگه حق نداری پاتو در خونه ی من بذاری

خواهر شوهرمم از لج من رفته موهای بچه مو کوتاه کرده که منو حرص بده

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

تو‌دیکه کی هستی یا خدا شکایت به خاطر مدل مو! 

اگه واقعا موی بچه خوشگل شد اشکالی نداره بلند میشه خب 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستی اینو یادم رفت بگم مادرشوهرم اون روز اومد در خونمون وبی احترامی کرد بهش گفتم دیگه حق نداری پا ...

بیخیال مو بازم بلند میشه، چقد دنبال شر هستی

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙

شکایت راهش نیست . منتظر نمون تا موقعیت پیش بیاد و ببینیش ک بگی بهش . زنگ بزن و بخواهش ک بیاد و حرفتو بگو ‌. یا همون تلفنی بگو ‌‌. الانم ک یه هفته گذشته بازم دیرشده . 

ولی درکل موضوع چندان مهمی نیست دنبال بحث نباشید 💕 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

خیلی سخت میگیری عزیزم شاید برای شما خواهر شوهر بدی باشه ولی برای برادر زاده ش عمه ی خوبی باشه کارش درست نبوده که بدون اجازه موهاشو چتری زده ولی شما هم زیادی شلوغش میکنی ببخشید البته این نظر منه 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

اینکه کارش کاملا اشتباه بوده که قطعا بوده ولی خب موهاشم بلند میشه خودتو عذاب نده وبهش هم بگو که دیگه اینکارو انجام نده 

آخه شگایتم کنی مو که دیه نداره بپردازه تهش تعهد میده ودیگه به بچت محل هم نمیگذاره واین قضیه خوبی نیست

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴