2777
2789
عنوان

تجربه لاغری ، لطفا بیاین

166 بازدید | 12 پست

سلام دوستان گلم 

کیا تحربه لاغری داشتن من اطلاعاتم تو امضام هست 

اینم بگم با شش کیلو لاغری پوستم افتاده از این بابت خیلی ناراحتم 

هنوزم سی کیلو باید لاغر بشم 

دوست دارم قرص بخورم در کنار ورزش و رژیم ولی از عوارضش میترسم 

الانم ال کارنیتین مایع میخورم که اونم فقط سه تا خوردم ، الانم خیلی وقته نخوردم تقریبا سه هفته میشه از ده تا سه تاشو خوردم نمیدونم اگه مرتب میخوردم جواب میداد یا نه 

لطفا شماهم اگه خودتون یا اشناهاتون لاغر شده تعریف کنین

تیکر لاغریمه 😀👌 مطمئنم که میتونم 😊 قدم ۱۷۰  ➖ وزنم ۱۰۵ ➖ هدف اصلی که ان‌شالله تا اخر این تیکر میرسم ۶۵ کیلو 😊تاریخ شروع ورزش و رژیم ۱۴۰۲/۸/۲۸   ➖   اولین وزن کشی تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ ( 99 ) کیلو 😀🙃 
ال کارنتین فقط با ورزش جواب میده

بله بدنسازی کار میکنم

تیکر لاغریمه 😀👌 مطمئنم که میتونم 😊 قدم ۱۷۰  ➖ وزنم ۱۰۵ ➖ هدف اصلی که ان‌شالله تا اخر این تیکر میرسم ۶۵ کیلو 😊تاریخ شروع ورزش و رژیم ۱۴۰۲/۸/۲۸   ➖   اولین وزن کشی تاریخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۲ ( 99 ) کیلو 😀🙃 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه حوصله و پشتکار داری لاغری با ذهن که چند مورد تو اقوام نتیجه فوق العاده دیدم 

خودم نتونستم دوره هم تهیه کردم سه هفته انجام دادم اشتهام واقعا کم شد و لاغرم شدم ولی ادامه ندادم حوصله م نکشید دوره ش ۵ ماهه

الان دارم با قرص لاغری میکنم چند سال پیشم با همین قرص لاغری کردم عوارض سطحی داره که قابل تحمله عوارض طولانی مدت نمیدونم

قرص  نخور اصلا. پیاده روی کن روزی یکی دوساعت حتما شبا باشه خیلی بهتره. برنجت دو هفته ای ۶/۷قاشق  یا ماهی   روزانه چای سبز هل دارچین بذار بجوشه روزی یکی دو لیوان بخور. قهوه هم خیلی عالیه کلا دور شیرینی جات خط بکش. خرما  با ماست بخور سیر میشی. نون اندازه کف دست    حلقه بزن شکم باریک میکنه. اینا تجربه  تو ۳ماه از ۷۰رسیدن ۶۱ 

بله بدنسازی کار میکنم

عزیزم حقیقتش اینکه بدنسازی برای لاغری زیاد خوب نیست ببخشیدا ولی انتخاب تنبلاس

من خودم همه چیزو امتحان کردم فیتنس برلی کاهش وزن عالیه

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
اگه حوصله و پشتکار داری لاغری با ذهن که چند مورد تو اقوام نتیجه فوق العاده دیدم  خودم نتونستم ...

چه قرصیه 🥲

عزیزم حقیقتش اینکه بدنسازی برای لاغری زیاد خوب نیست ببخشیدا ولی انتخاب تنبلاس من خودم همه چیزو امتح ...

عه واقعا من نمیدونستم 

باید حتما ببینم بازم چه باشکاهی نزدیک خونمون هست برم 

چون فقط تا ساعت یازده صبح میتونم برم بعد اون اصلا نمیشه 

قبلا ایروبیکم میرفتم ولی علاقه نداشتم دل به کار ندادم لاغرم نشدم باز بدنسازی رو دوس دارو ولی خیلی کم کاری میکنم هم تو ورزش هم رژیم 

من تا الان تمرینام کامل بود و رژیم کامل میگرفتم بیشتر کم میکردم

جی سی ،عزیز من هیچ بیماری ندارم ،حتما تحقیق کن و حتما اصل بخر 

منم یه ماه ویش چکاپ کامل دادم اوکی بودم 

ولی بازم بدن با بدن فرق داره دیگه معلوم نمیشه که ان‌شاالله شماهم موفق باشیی 😍😀

عه واقعا من نمیدونستم  باید حتما ببینم بازم چه باشکاهی نزدیک خونمون هست برم  چون فقط تا ...

منم قبا ۱۵ کیلو کم کرده بودن اصلا بدنسازی جواب نمیده

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕