2821
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته شوهرم ولم کرده

980 بازدید | 23 پست

کل دعوا تقصیر اون بود اومدم خونه بابام حتی بلاکم کرده الان سرکارم بغضم میگیره همیشه اون میومد دنبالم و منو میورد😔

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم شما جوری وانمود کردی که انگار اون وظیفشه که بیاد دنبالت... خب خوب نیست اینجوری

خیلی حالم بده

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

عزیزم اول ببین کجای زندگی هستی 

ببین اصلا درست میشه بعد غصه بخور امده دنبالت یا نه 

اخه اگه طرفت عوضی به درد نخور باشه که شنبه بری باز یکشنبه قهر برگردی چه اهمیتی داره بیاد دنبالت یا نه 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
هرگز خونه ات رو رها نکن پاشو برگرد

دیگه چقدر بگه برو 😔

دیگه چقدر بگه برو 😔

ولش کن برگرد امروز

بگو من تو خونه ام نشستم هر کار یدلت میخواد  بکن

محلش نزار شاغل هم که هستی فکر کن نیستش

به خودت برس باشگاه برقص شاد باش محلش نزار بره گم شه

بیشتر مردها مدام میگن برو خونه بابات و طلاقت میدم ولش کن همشون همینن

فقط برو خونه ات سر به سرش هم نزار مدتی

چقدر زندگی ها سخت شده چقدر دعوا زیاد شده 

زندگی سخت نشده.ما خودمون سختش میکنیم کار استارتر اشتباهه محضه چرا باید خونشو ترک کنه که الان منتظر بمونه شوهرش برای آشتی پیشقدم بشه.دعوا بحث همیشه دوطرف مقصرن نه یک نفر باید تو زندگی مشترک باید اگه یکی آتیش طرف مقابل آب باشه.با قهر بحث جنگ فحش زندگی ارزش نداره.

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792