2777
2789
عنوان

بلاخره پروندمش 🖤

260 بازدید | 33 پست

ی پسره بود ۴ ۵ ماه با هم حرف میزدیم بشدت مهربون و با محبت بود ، ولی شهرامون از هم دوره و تاحالا از نزدیک همو ندیدم.  همش دلتنگ میشدیم و شرایطش نبود ک همو ببینیم. این ب کنار. با اینکه بشدتت صبوره و هیچ کسی این همه منو تحمل نمیکرد چچن اخالاقای ب خصوصی دارم.   تو این چند ماه  چنددد بار تهدیدش کردم ب رفتن و هی گفتم این کارو نکن اون کارو نکن وگر ن یهو برام غیر مهم میشی و .... 

شوخی میکنم ۱۶ بار نترکیدم 😅

این ده بیست روز اخیر بی کار شده و دستش تنگه و خودش فکرش مشغوله و .... برا همین زیاد بهم توجه نمیکرد منم گله کردم و تهدیدش کردم و 

بلاخره  اون با این همه صبوری بلاخره دیشب تمومش کرد، منم غرورم اجازه نداد گفتم باشه 🖤.   

نمیدونم چیکار کنم دوستش دارم.  زده ب سرم برم بهش بگم ن تموم نکنیم.  ولی میترسم قبول نکنه و غرورم بشکنه. 

بچه ها ادم خیلی مهربون و صبوریه همه معیارامو داره  واقعا فقط اون مناسب منه میترسم از دستش بدم دیگه مثش گیر نیارم  😔 تنها کسی بود چنددد ماه تونستم باهاش بمونم‌ و از چشمم نیفته.  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور میتونید به کسی علاقه مند بشید که تا حالا ندیدینش ؟ 

این علاقه نیست ، این تنهاییه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
این ده بیست روز اخیر بی کار شده و دستش تنگه و خودش فکرش مشغوله و .... برا همین زیاد بهم توجه نمیکرد ...

خب چرا ب جای درک اذیتش کردی؟!

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
چطور میتونید به کسی علاقه مند بشید که تا حالا ندیدینش ؟  این علاقه نیست ، این تنهاییه

چ ربطی داره.  مهم حضور روحیه ک داشتیم.  عکسشو ک میدیدم.  تو پیام و تلفن هم تقریبا شخصیتشو فهمیدم. 

به نظرم تموم کن ببین اون اخلاقای به خصوصو...باید اول از بین ببری که بتونی با کسی بری توی رابطه

نمیشه. من ادم کمالگراییم. و ی چیزیو یا نمیخام یا بهترینشو میخام.  برا همین همش ب رفتاراش گیر میدادم ک بهترین شه 

خب چرا ب جای درک اذیتش کردی؟!

بخدا این چند روز همش تحمل کردم دیررررر میومد برا چت کردن بامن وقتیم میومد هی وسط چت میرفت تاااا ۱۰ ۲۰ دقیقه.   خب بی احترامی بود بنظرم 

نمیشه. من ادم کمالگراییم. و ی چیزیو یا نمیخام یا بهترینشو میخام.  برا همین همش ب رفتاراش گیر می ...

خب پس کلا سمت رابطه نرو

به شخصیت طرف فشار میاری با انتظار های نابه جا

اصلاح کن خودتو ببین منم خیلی کمال گرا بودم اما خودمو درست کردم و الان خیلی خوشحال ترم چون یه وقتایی هست که واقعا نمی شه همه چیز عالی باشه

خب چتونه وقتی طرفو دوست دارید انقد اذیتش میکنید بعد میاید میگید چیکار کنم؟😒 خب هر کاسه ی صبری بلخر ...

بخدا این چند روز همش تحمل کردم دیررررر میومد برا چت کردن بامن وقتیم میومد هی وسط چت میرفت تاااا ۱۰ ۲۰ دقیقه.   خب بی احترامی بود بنظرم   برا همین زدمش ب جار و جنجال