2777
2789
عنوان

بلاخره پروندمش 🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 33 پست
بنظرتون بهش پیام بدم ازش معذرت خواهی کنم ؟ بگم بمونیم با هم ؟.  البته بازم با عصبانیت تمومش نکر ...

اگر فکر میکنی ک رابطتون هدف دار بوده و عشقتون ارزششو داره بهش پیام بده

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

اگر فکر میکنی ک رابطتون هدف دار بوده و عشقتون ارزششو داره بهش پیام بده

ببین رابطمون هدف دار نیست صرفا. یعنی هیچ حرفی از ازدواج نزدیم و ب هم قول ندادیم. بلکه اون گفت من از ازدواج ترس دارم بنا ب دلایلی  و تاحالا به ازدواج هم فکر نکردم و گفت بنظرم تصمیم ب ازدواج یهو میاد. 

ولی از اونجا ک ادم بشدت مهربونو صبوریه و تاحالا مثلش ندیدم و حس میکنم ادم مناسبببب منه تصمیم داشتم باهاش ادامه بدم شاید بعدا تصمیمش عوض شد و به ازدواج ختم شد. مطمعنم خوشبختیم تضمین بود. 

برا همین دلم نمیخاد از دستش بدم ب این اسونی. و حس میکنم بعدا حسرتشو میخورم   اما از اونجا ک ادم خیلی مغروریم خیلی ترس دارم ازش بخام و نمونه و غرورم خورد بشه  😔

برا همین 

شوخی میکنم ۱۶ بار نترکیدم 😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا این چند روز همش تحمل کردم دیررررر میومد برا چت کردن بامن وقتیم میومد هی وسط چت میرفت تاااا ۱۰ ۲ ...

قبول دارم اشتباه کرده ولی خب تو هم درک باید بکنیش دیگه مگه اینکه اگه خودت توی اون شرایط قرار بگیری انتظار نداشته باشی کسی درکت کنه

به نظر من می شه درست بشه همه چی