2777
2789
عنوان

بلاخره پروندمش 🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس کلا سمت رابطه نرو به شخصیت طرف فشار میاری با انتظار های نابه جا اصلاح کن خودتو ببین منم خیلی ...

بخدا این چند روز همش تحمل کردم دیررررر میومد برا چت کردن بامن وقتیم میومد هی وسط چت میرفت تاااا ۱۰ ۲۰ دقیقه.   خب بی احترامی بود بنظرم 

شوخی میکنم ۱۶ بار نترکیدم 😅
بخدا این چند روز همش تحمل کردم دیررررر میومد برا چت کردن بامن وقتیم میومد هی وسط چت میرفت تاااا ۱۰ ۲ ...

بله ولی خودت گفتی ب خاطر شرایطی بوده ک براش پیش اومده

اگر انقدر بالغ نشدی ک بدونی تو این شرایط باید چیکار کنی به نظرم دوباره نرو تو رابطه

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

ب نظرم خودش پیام میده بعدا

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

[QUOTE=] یه سئوال اگه کسی روی عکس عاشق کسی بشه اونم دوسال خورده ایی  نظرت اون چیه، [/QUOTE]

بازم همینو میگم 

علاقه ی واقعی زمانیه که شما طرف مقابل رو حضوری میبینی ( چندین بار ) ، باهاش صحبت میکنی ، تا حدودی علایق و باورها و اعتقادات بهم میخوره

بعد احساس میکنی وقتی میبینیش ، میخوای پیشش بری ، حالت خوبه ، خوشحالی ، آرامش داری ، استرس نداری ، احساس امنیت میکنی 

تو این زمانه که علاقه داره کم کم بوجود میاد 

وقتی طرف رو حضوری ندیدی ، رفتار و گفتار و کردارش رو حضوری ندیدی ، شخصیتش رو نشناختی ، نمیتونی علاقه مند باشی ، تو فقط تنهایی حتی اگه عکسشو چند سال دیدی و از عکسش خوشت اومده

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
چ ربطی داره.  مهم حضور روحیه ک داشتیم.  عکسشو ک میدیدم.  تو پیام و تلفن هم تقریبا شخص ...

اوکی

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
بله ولی خودت گفتی ب خاطر شرایطی بوده ک براش پیش اومده اگر انقدر بالغ نشدی ک بدونی تو این شرایط باید ...

خب چیکار کنم.  یعنی باید بی توجهیشو تحمل میکردم تاااا وقتی ک مشکلش خوب شه ؟   درستش اینه ؟ 

نمیتونم تحمل کنم تا بعدا.     خودش گفت عکساتو برمیدارم و مطمعنم ی روز میبینمت

نمیدونم فعلا حال روحیت بده و حق میدم بهت ک تحملش سخت باشه... یکم بگذره برات بهتر میشه، ولی حسم میگ اون پیام میده

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    
امشب پیام ندم بهش ؟ 

ن

خب چیکار کنم.  یعنی باید بی توجهیشو تحمل میکردم تاااا وقتی ک مشکلش خوب شه ؟   درستش ا ...

بله وقتی دوسش داشتی باید تحمل میکردی و حتی دلگرمی هم میدادی بهش

دوست داشتن اینجور جاها محک میخوره دیگه

تو شرایط خوب ک همه خوبن

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

بله وقتی دوسش داشتی باید تحمل میکردی و حتی دلگرمی هم میدادی بهش دوست داشتن اینجور جاها محک میخوره د ...

بنظرتون بهش پیام بدم ازش معذرت خواهی کنم ؟ بگم بمونیم با هم ؟.  البته بازم با عصبانیت تمومش نکرد.  خیلی مهربون بود لحظه اخر هم و گفت عذاب وجدان دارم و دلم برات تنگ خواهد شد.   ولی کلا ذهنم ریست شده هیچ برنامه ای ندارم و ....