چون دقیقا همون دردای طبیعی و بعد از سزارین حتی بیشتر از طبیعی تا یک هفته بااااییییددددد تحمل کنی خصوصا سه روز اول که بدون کمک تا دستشویی هم نمیتونی بری
من دو سال پیش رفتم خصوصی بدون دردسر سز کردم پول بدی حله همه چیز امسال بازم سز کردم البته من چون دومی بود می تونستم تو دولتی هم راحت سز کنم ولی رفتم خصوصی دکتر قبلیم خیلی کارش عالیه راضیم که سزشدم طبیعی چیه با این که سزارین هام پشت هم بود بازم راضی بودم
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من دو تا طبیعی زایمان کردم اولی که خیلی سخت بود با اینکه دو و سیصد وزنش بود دومی سه کیلو بود زمان بدنیا اومدنش کمتر بود ولی همونم سخت بدنیا اومد ماما با دست دهانه رحممو باز میکرد چون ضربان قلب بچه هام حین دنیا اومدن کند میشه الان خدا خواست دوباره باردار شدم وگرنه دیگه نمیخواستم با این شرایط الان دقیقن هم هفته شمام نمیدونم برای این چه شرایطی پیش میاد سپردم به خدا انشاالله هممون به سلامتی زایمان کنیم
خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
عزیزم تو شهر ما دکترم پنج تومن میگیره که دکتر آنکال نیاد بالا سرم خودش بیاد حتی اگه اورژانسی شه زایمانم. هزینه بیمارستانم که اگر دلیل برا سز نداشته باشم آزاد حساب میشه گفت دوازده به بالا.تو شهر ما فقط ی بیمارستان دولتی هست
عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤