2777
2789

حالم اصلا خوب نیس ب لحاظ روحی..واقعا خیلی بهم ریختم و شکستم از درون..مدام مضطرب و نگرانم.. مدام دلتنگشم.. مدام یاد حرفاش ک میفتم دلم آتیش میگیره ک بخاطر فرهنگ بسته و مریضِ شهرمون نتونستم باهاش بمونم..ترس از دست دادنشو دارم .. میترسم در نبودم منو فراموش کنه و دیگه نخادم💔😭

خیلی وقته نتونستم از ته دلم خوشحال باشم.. خیلی وقته ذهنم و دلم درگیرشه و نتونستم درموردش کلامی ب مادرم بگم..خانما شما بگین چیکار کنم 💔 خیلی میخوامش ولی نمیتونم فراموشش کنم..

چون همشهری مون بودو شهر کوچیک نشد باهم بمونیم ..هنوزم وقتی یاد ساعتایی می افتم ک باهم حرف می‌زدیم و من دلم از خوشحالی ضربانش پایین نمیومد دلم میسوزه..حقیقتا دلم واسه چشاش تنگ شد💔

خانما تو رو خدا دعا کنید برام بهم دیگه برسیم💔😔

از ته دلم میخوام بهش برسی و خوشبخت باشید

خودم نرسیدم میدونم چقدر سخته

انشالله شما بزودی برسی به کسی که کنارش حال دلت خوبه

دلتنگی و دوری سخته من ک دیگه خستم کاش بمیرم 

دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔    آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....
از ته دلم میخوام بهش برسی و خوشبخت باشید خودم نرسیدم میدونم چقدر سخته انشالله شما بزودی برسی به کس ...

کاش اگه قرار نیس منم برسم حداقل بمیرم کنار کس دیگه نبینمش..💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.