2777
2789

میگن توی بی بی چک یه ماده ای هست که با هورمون توی ادرار زن باردار واکنش نشون میده و مثبت میشه دو خط میوفته...

زمان های قدیم بهترین تست نمک بوده که با ادرار زن حامله واکنش نشون میده و کف حالت ابری یا سفیدی روی ادرار جمع میشه و یک هفته قبل از موعد هم میشه بفهمی مثبتی یا منفی ...

امتحانش ضرر نداره همه فردا صبح انجام بدین بعد از موعد بی بی مثبت یا منفی شد همینجا بگید درست غلطشو بدونن بقیه هم

من عکس تست رو میذارم معذرت میخوام اگه حالتون بد میشه نبینید واسه کسایی که انجام میدن حالت مثبت این شکلیه

این ب اسیدی بودن بذن ربط داره کلا حامله ام نباشی چیز اسیدی خورده باشی کف میکنه

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این ب اسیدی بودن بذن ربط داره کلا حامله ام نباشی چیز اسیدی خورده باشی کف میکنه

نه قبل از اقدام هم امتحان کردم کف نکرد توی آزمایشگاه هم انجام دادن ببینن چقدر درسته این روش و جواب داده 

سرچ بزن تست نمک برای تشخیص حاملگی و فیلمهای مربوط ب ایرانی خارجی رو هم ببین 

من که یک هفته به موعد مونده ولی این ماه هم حسی ندارم و فک کنم خبری نی

منم هیچ علامتی ندارم فقط چون اقدام کردم منتظرم و روزا خیلی دیر میگذره این تست رو انجام بده ضرر نداره که