2777
2789
اگه مشهدي هستين رفتني حرم برا ازدواج مدنظر منم دعا كنين❤️🙏🏻

متاسفانه نه عزیزم هزاران کیلومتردورم ولیاقت ندارم کنارآقاباشم اما چشم ازراه دوردعا گوی شماهستم

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربانت ممنون از لطفت❤️

فدای محبتت گلم 

ایم آقای مدنطرشمامیدونن دوسشون داریدشما

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
ديگ كپ اون جذب شده كاش كيس ايده الم منم زودتر جذب شه😬

ایشالا😊😁ای خدامن نصفشومیخواستما🤣😐

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
فدای محبتت گلم  ایم آقای مدنطرشمامیدونن دوسشون داریدشما

من کسی دوست ندارم من فقط دنبال ازدواج مدنظرمم یعنی سکی با مشخصاتی ک میخوام باشه شخص خاص مدنظرم نیست

فامیلتون بود

نه عزیزم

فدای محبتت گلم تکنیک من امام حسین بود ایشون مراسم عزاداری امام حسین سینه می‌زدند ومن اونجا نگاه به آ ...

چقدر قشنگ🙃✨️

ایشالا که همیشه مثل روز اول عاشق بمونید..!✨️🩵

شب دراز است و قلندر بیدار🌚✨️