2777
2789
معلومه ك از خدا ميخوايم!دركنارش راه هاي جذبم انجام ميديم شكرگذاري يكيش

انشالله همین باشه

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخواستم شوهرم خصوصیات اخلاقی شوهرخواهرموداشته باشه شوخ عاشق ازایناکه نخوادازدستت بده یعنی حاضرنباشه خوانوادش ازهم بپاشه خیلی خط قرمزباشه براش مثل آبروش.ابروپیوندی وسبزه🤣اهل رقص وگرم کردن مهمونی.حالاهمه چیش عین همون دومادمونه بااضافه اینابدی رفتارش وقتی اخلاقش تنده ،سیگاری هم هست😐عاشق یسری عادات غذایی که سختمه واقعا.یعنی پکیج کامل اون شوهرخواهرم

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
من میخواستم شوهرم خصوصیات اخلاقی شوهرخواهرموداشته باشه شوخ عاشق ازایناکه نخوادازدستت بده یعنی حاضرنب ...

😂😂😂😂 دقيقا كپ اون جذب شده چقد طول كشيد ب خواستت برسي؟

چه خوب 😍

انشالله نصیب شماهم خواهدشدبهترینش وسفیدبخت میشی انشالله

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
فدای محبتت گلم  تکنیک من امام حسین بود ایشون مراسم عزاداری امام حسین سینه می‌زدند ومن اونجا نگ ...

وقتی دیدید همون آقا اومدن خواستگاری واکنشتون چی بود!!!! بنظر جالب میاد  

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
وقتی دیدید همون آقا اومدن خواستگاری واکنشتون چی بود!!!! بنظر جالب میاد    

بله عزیزم خیلی عجیب بود برام اما خودم وخانواده ام آرزومون بود که بیادودامادمابشه وخداروشکرکه شد 

همیشه تعریفش بود 

😂😂😂😂 دقيقا كپ اون جذب شده چقد طول كشيد ب خواستت برسي؟

سه سال فکرکنم.زمانش مهم نبوداینکه همچین ادمی دوس داشتم بعدهاتوزندگیم بیادکه شادباشم.ولی اون تندی اخلاق که گاهی میگیره خیلی بده خدایی

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
بله عزیزم خیلی عجیب بود برام اما خودم وخانواده ام آرزومون بود که بیادودامادمابشه وخداروشکرکه شد  ...

اگه مشهدي هستين رفتني حرم برا ازدواج مدنظر منم دعا كنين❤️🙏🏻

سه سال فکرکنم.زمانش مهم نبوداینکه همچین ادمی دوس داشتم بعدهاتوزندگیم بیادکه شادباشم.ولی اون تندی اخل ...

ديگ كپ اون جذب شده كاش كيس ايده الم منم زودتر جذب شه😬

ای امام حسین چی میشه مجتبی بیاد خاستگاریم

من اونجا وقتی آقاروصدا زدم خیالم از همسرم راحت بود نه دود نه رفیق نه بیکار نه پسری شروشیطون خداروگواه میگیرم آقای به تمام معنا که بعدها ازدواج ما خیلی ها ناراحت شدن 

شماهم اگه مجتبی خیالت راحته دعا کن