2777
2789
عنوان

خاطرات عاشقی😍 فقط عاشقا بیان

2581 بازدید | 119 پست

بیایید امشب اینجا از خاطرات شیرین آشنایی تون با عشقتون بگید ما هم لذت ببریم از خوندنش

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفته بودم خیر سرم برای کنکور کتابخانه درس بخوانم که برای تنفس امدیم با دوستم بیرون تو پارک امد شماره داد منو بدبخت کرد 

❤️‍🩹 I`m ok                                                         

اوایل جوونی از یه شهر دیگه میکوبید جمعه ها میومد شهر ما، بعد باهم میرفتیم دریا. هرچی پول توی یه هفته جمع میکرد خرجش میکردیم😂😂 گیتارم داشت با خودش میاورد. چ روزایی بود

من اگر نیکمو گر بد،تو برو خود را باااش 🌹
دوران جاهلیت بودم الان تازه عاقل و منطقی شدم 

یعنی وقتی عاقلی عاشق نمیشی؟؟

خدایا من یه مادر غریبم ... تو تنهاییم تورو دارم نذار ازت ناامید بشم😔💔شفای آیدینم رو میخوام😭😭😭

اشنای مامانم معرفش بود من قبول نکردم گفتم نه مامانم گفت زشته بزار بیان و برن بگو نه خلاصه اومدن و من درنگاه اول خیلییی خوشم اومد حالا دم نمیشد به مامانم بگم 😊 خداروشکر دیگه جور شد 

رفته بودم خیر سرم برای کنکور کتابخانه درس بخوانم که برای تنفس امدیم با دوستم بیرون تو پارک امد شماره ...

چرا بدبخت؟🥲

من اولین بار توی عروسی پسر عموم دیده بودم😁

گفت تا یک سال همش دنبال این بودم که بفهمم دختر کی بودی که عمو کوچیکم گفته دختر فلانیه ک فهمیدم فامیلیم هستین 

نامزد دختر عموم میشد پسر داییش یه روز منو برد توی گروهی ک عشقم و نامزدش و خودش بودن یهو عشقم با دیدت پروفایل من فهمید همون دختریم ک دنبالشه این مدت😂😂😂

هیچی دیگه اومد اعتراف کرد منم قبول کردم 

اولین قرارمون قبرستون بود😂😂😂

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

اولین بار که پیش هم بودیم توی خواب بوسم کرده بود😊بعد از چندروزبهم گفت 

دوس دارم بازم اونوتجربه کنم🌱

خود عزیزم ممنونم که شماروکنار خودم دارم❤️🥰شمایی که امضامو میخونی قدرخودتوخیلی بدون🌹

اشنای مامانم معرفش بود من قبول نکردم گفتم نه مامانم گفت زشته بزار بیان و برن بگو نه خلاصه اومدن و من ...

الهی خوشبخترین باشی دوستم😍