2777
2789

یعنی همه جا گفته بودید با یه تایپیک بزن بگو چیشد

ببخشید جواب میدادم چون خونه بود نتونستم سر بزنم.

یعنی دیشب واقعاااا دلم به این خوش شد که تا از خواب بیدار شد پا نشد بره بیرون پلاس بشه تا نصفه شب

و شب بیاد بخوابه و من اصلا ریختشو نبینم

وقتی که از از سر کار اومد

باباش یه یک ساعت اینا بعدش زنگ زد گفتش اومد خونه که؟

بعد دیگه دعوت گرفت که بریم خونشون بعد که ناهار خوردیم شده بود دیگه ساعت ۳ و اینا گفتش امشب میخوای چیکار کنی من گفتم هیچی میخواستم با دوستم برم بیرون که مسافرته گفت اهان پس یعنی نمیای بریم خونه بابام اینا گفتم که نه بعد گفتش تو به بابام گفتی میام مگه بابا من مسخره توعه عزت و احترام گذاشته زنگ زده بهش گفتی میای حالا میگی نه

با کلی بحث و فلان آخرش گفت نیا خودم میرم گفت توم بشین غنچه های زخمی ببین شاید اونا از تلویزیون اومدن بیرون بردنت شب یلدا

بعد که دیدم داره لباساشو میپوشه به این فکر رسیده که تو خونه بمونم خوش میگذره لااقل برم  اونجا یه دوتا آدم ببینم دلم باز شه

خلاصه رفتیم اونجا بد نبود خانوادش انقدر که فکر میکردم برج زهرمار باشن نبودن و اومدیم خونه

شما شب یلداتونو چطوری گذروندید؟🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقد اونجایی که گفته غنچه های زخمی ببین😐😂 بیخیال اسی میرفتی خوب

دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
چي بود مشكلت اسمت اشناست اما يادم نيست 

اشتباه نکنم گفت بود به شوهرم لیوان پرتاب کردم  کاشکی  بمیره 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

خوب چرا به باباش گفتی میایی...................بعدش گفتی نمیام

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

تو که قولشو دادی دیگه چرا میزنی زیرش ،هم اعضای خوردی برا خودت درست می‌کنی هم اون 

یکم کمتر بهم دیگه گیر بدین به خدا درست میشه زندگیتون 

قبول دارم شوهرم اخلاقش بده ولی واقعا این یهو نرفتن و بعد دعوا و اعصاب خرابی رفتن و تهشم راضی بودن به نظر خودت مسخره نمیاد ؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خوب چرا به باباش گفتی میایی...................بعدش گفتی نمیام

دقیقا چرا گفتی نمیام

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^