2777
2789

وقتایی خونه تنهایین شبها چیکار میکنین من تاحالا شبها تنها نخوابیدم حالا بخاطر این که شوهرم نیست یه ماه باید شب و روز تنها باشم بنظرتون چیکار کنم در ضمن سه تا بچه دارم بزرگه هشت سالشه

بعضی هارانمیشه قانع کرد،باید به نفهمیشون احترام گذاشت☺️

من در هفته ۳ شب تنهام.

کلا یکماه نیستن همسرتون یا فقط شبها؟

اگ کلا نیستن مسئولیتتون سنگین تره چون خرید و همه چی با شماست.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در هفته ۳ شب تنهام. کلا یکماه نیستن همسرتون یا فقط شبها؟ اگ کلا نیستن مسئولیتتون سنگین تره چون ...

کلا نیستن آره دیگه همه کارا باخودمه

بچه هات هستن دیگه🥺  فقط درارو قفل کن یه لامپ هم روشن بزار

قفل کردم عزیزم باوجود بچه ها بازم احساس تنهایی میکنم🥺🥺

کلا نیستن آره دیگه همه کارا باخودمه

ک اینطور..

عزیزم بچه هم دارید دیگه قطعا حوصلتون ک سر نمیره

تو مجتمع هستید هم ک دیگه اگ ی ذره حس ترس باشه از بین میره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ک اینطور.. عزیزم بچه هم دارید دیگه قطعا حوصلتون ک سر نمیره تو مجتمع هستید هم ک دیگه اگ ی ذره حس تر ...

تومجتمع نیستیم خونه حیاط دار تنهاییم اونم حیاط به چه بزرگی باغ و این چیزا داریم همینجاش ترسناکه

تومجتمع نیستیم خونه حیاط دار تنهاییم اونم حیاط به چه بزرگی باغ و این چیزا داریم همینجاش ترسناکه

درو قفل کن عزیزم ، خدا هست همیشه

قفل کردم عزیزم باوجود بچه ها بازم احساس تنهایی میکنم🥺🥺

نگران نباش عزیزم قرار نیست اتفاقی بیوفته 

یه امشبو اصلا کنار هم بخوابید با بچه ها

یا میتونی تی وی رو روشن کنی صداشو رو کم بزاری یا قبل خواب یه فیلم ببین اصلا یا کتابی چیزی بخون حواست پرت شه