2777
2789
عنوان

با مادرم بحثم شد

416 بازدید | 20 پست

من ازدواجم بدون رصایت خونوادا بود و خونوادم مخالف بودن و با شوهرررم بشدت لجن و هنوز بعد یسال قبولش نکردن

بعد امروز بعد چندماه مادرمو دیدم و بحثم شد باهاش موضوع بحثمونم شوهرم بود و من بخاطر اینکه مامانم داشت میگفت شوهرم بچسو عرضه زندگی نداره و من خودمو بدبخت کردم

باهاش دعوام شد بعد برگشتم خونه شوهرم دید حالم بده گفت چته منم فقط گفتم با مادرم بحثم شده نگفتم دلیل بحث چی بوده

اقا اومده با تشر بام دعوا میکنه ک خجالت نمیکشی با مادرت بحثو دعوا میکنی اون برات زحمت کشیده منم عصبی شدم گفت بابا من سرتو دعوا کردم برگشته میگه حق نداشتی مامانت راست میگه بچم*۲۲سالشه* اصن بمن حرف زده ب تو چه

لیاقت نداره بخدا تو این زندگی شانسم نیاوردم از سر درد سرم داره میترکه خدایی ک بچس فقط دنبال دعواس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتا معتقدم هیچ چیز و هیچ کس نباید باعث بشه که خانوادتو ترک کنی و تو روشون وایسی...
چون تا حالا هرچی دیدم دقیقا همچین نتیجه ای داشته!!

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
حقیقتا معتقدم هیچ چیز و هیچ کس نباید باعث بشه که خانوادتو ترک کنی و تو روشون وایسی... چون تا حالا هر ...

شوهرم دنبال اینا ک رابطمونو درست کنه خودش نمیاد ولی منو مجبور میکنه برم خونه مامانم

تازه میگه دعوتشون کنم خونوادمو خونمون

خونوادم لج کردن و نمیان وگرنه  من ک بدون غرور و منت کش وارانه جلو میرم

شوهرم دنبال اینا ک رابطمونو درست کنه خودش نمیاد ولی منو مجبور میکنه برم خونه مامانم تازه میگه دعوتش ...

چند سالته؟

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
۲۲

خانوادت لج نکردن عزیزم...خانوادت شوکه شدن...از تصمیمت از کارت...و خب فعلا نتونستن باهاش کنار بیان...
آمم...حقیقتا یه کم بهشون حق میدم

خانوادت لج نکردن عزیزم...خانوادت شوکه شدن...از تصمیمت از کارت...و خب فعلا نتونستن باهاش کنار بیان... ...

میدونم اشتباه کردم عقد بدون اجازه و دزدکی واقعا هم اشتباه بزرگیه ولی من ۵ ماهه هر هفته میرم خونشون رام میدنا ولی بام حرف نمیزنن

ولی دیگه وقتشه ببخشن 

میدونم اشتباه کردم عقد بدون اجازه و دزدکی واقعا هم اشتباه بزرگیه ولی من ۵ ماهه هر هفته میرم خونشون ر ...

خودتو بذار جاشون...اون وقت راحت تر میتونی درکشون کنی...21 سال برات زحمت کشیدن:)
یهو بخاطر یه پسر...حرف و نظرشونو بی حرمت کردی...
باید بهشون زمان بدی و صبور باشی...طول میکشه تا ببخشن...

میدونم اشتباه کردم عقد بدون اجازه و دزدکی واقعا هم اشتباه بزرگیه ولی من ۵ ماهه هر هفته میرم خونشون ر ...

عزیزم صبر داشته باش قبول کن کار بدی کردی زمان میبره

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻