2777
2789
عنوان

کادوی شب یلدا از طرف مادرشوهر

263 بازدید | 14 پست

ما رسممونه هر سال مامانم برا نوه و عروسش کادو میخره یا پول میده.ولی مادر شوهرم دیشب اونجا بودیم نه برا بچم نه خودم هیچی هدیه ندادن.اصلا آدم پرتوقعی نیستم ولی از دیشب بهش فک میکنم .واقعا باید اینکارو میکردن؟ شما از خونواده همسرتون چقدر توجه مادی میبینین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سال اول شب یلدا یه سبد میوه و پفیلا تزئین کردن یه چادر مشکی گذاشتن تو سینی آوردن 😑

چه باز اونم گفتن باشه چادر عيدت 😂😂😂😂

منی که اصلا چادر نمیپوشم 😐👌

دیگه همون بود و تامام 

قدحی پر بکن سر بکش جان مرا 🖤🌿

عزیزم رسومات خودتون رو به دیگران تعمیم ندین 

چون باعث ناراحتی شما میشه 

وقتی عروس خانواده سرشناس فرزند دارن یعنی سالهاست که از اولین شب یلدای زندگی مشترک شون گذشته و سال اول فقط جزء رسوم هست که کادو هدیه کنند 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

والا اونقدری که خانواده خودم سخاوت دارن تو اینجور چیزا خانواده همسرم اصلا ندارن مثلا واسه کادویی اولین یلدای من ما پالتو و کفش، جوراب، شلوار ،پیرهن و پلیور تا کمربندشو خریدیم ولی اونا فقط واسه من کفش و پالتو اورده بودن انگار من رفتم یلدایی داماد

نه وظیفه ای ندارن، ما هم همچین رسمی نداریم

اتفاقا ما هم فقط برای عروس سال اول  کادو می بریم بعد مادر دختر خردسال برایش می‌بره ولی مادر شوهر فقط سال اول میده

خدا خودش گفته:بعد از هر سختی گشایشی هست دوستای گل من همیشه امیدوار باشید خدا بد قولی نمیکنه
رسم غلطیه که هدیه یا پول بدیم. شاید یکی نخواد یا نداشته باشه بده، شب یلدا یعنی دور هم بودن نه دست جی ...

دست تو جیب کردن که نه.ولی حس میکنم یجور خوشحال کردنه از طرف بزرگتر.که بهت توجه داره همین

شبیه هم هستیم منظورم بود

گیر یک خانواده گدا گشنه ای افتادم که حد نداره، بخدا بعضی وقتا حس میکنم من رفتم خاستگاری شوهرم چون سر هر مناسبتی من کادو میگیرم حتی واسه مامان و باباشم میگیرم ولی اونا انگار نه انگار من عروسشونم و باید این کارارو اونا بکنن

یلدا که عید نیست تا کادو و عیدی بدن. احتمالا فقط خودتون تو خانوادتون رسم کردید من خیلی به آداب و رسوم علاقه دارم و مال بیشتر مردم رو میدونم ولی اینو اولین باره میبینم. پیش کسیم نگو فکر میکنن الکی میگی

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.