2777
2789

خانما کسی اینجا هست به دنبال پارتنر برای درس یا عادتی خوب یا هنری خوب باشه؟؟؟

مثلا من به دنبال کسی هستم رشته حقوق بخونه و سال دیگه ازمون وکالت یا ارشد بده یا کسی هست زبان بلد باشه بلد باشه هنر هاشو به نمایش بزاره و به ما هم یاد بده چند نفر توی یه گروه باشیم؟خیلی عادت ها هست مثلا زود بیدار شدن و خواب کافی و اشپزی و کیک پزی و گلدوزی و خیلی چیزا…بیایین همو پیدا کنیم…البته چند نفری باید باشن که بلد باشن که تجربیات در اختیارمون بزارن😑😅

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

منم واقعا نیاز دارم به این کار

خییییلی تنبل شدم

میخوای یه گروه بزنم تو تلگرام؟

من میخوام زبان بخونم و به کارام برسم و زود بیدار شم ک یکم نظم بگیرمممممم

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.
منم واقعا نیاز دارم به این کار خییییلی تنبل شدم میخوای یه گروه بزنم تو تلگرام؟

اول باید ببینیم کیا هستن چه هدفی میخوان هم هدفهامون توی یه گروه باشیم

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول باید ببینیم کیا هستن چه هدفی میخوان هم هدفهامون توی یه گروه باشیم

هدف درس و نظم دادن به زندگیه دیگه🫡

چقدر اهمیت میدین دوستان. شاید بگین به چی؟ که باید بگم به همه‌چی. بگیرین بخوابین بابا.
هدف درس و نظم دادن به زندگیه دیگه🫡

نه عزیزم من منظورم اینه اگر زبان به شاخه های مختلف تقسیم میشه مثلا ترکی فرانسوی و فلان فلان…یا مثلا ارشد فلان رشته هر کس برای خودش…

اهل کجایی؟

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
اهل کجایی؟

استان گلستان چطور

استان گلستان چطور

همینطوری عزیزم!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.