2777
2789

لطفا هرکسی از دعایی برای این موارد نتیجه گرفته بهم بگه

وخواهشا هرکسی هم میتونه برای حل شدن مشکلات وروبراه شدن زندگیم دعا کنه دعا در حق دیگران گیراست وزود اجابت میشه تو روخدا با دلای پاکتون برام دعا کنید من پیش خدا روسیاهم دعام مستجاب نمیشه هرچقدر دعا میکنم ولی چه کنم که محتاجم 😭🖤دعا کنید خدا خودش کمکم کنه نزاره بیشتر از این خورد بشم زیر بار این همه مشکل که امیدم مرگ بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تاپیک هست تو نینی سایت مال قدیمی خیلی ها ازش نتیجه گرفتن من اسمش رو می‌نویسم تو جست و جو کنش انشالله همه چیز درست میشه 

ولی به نظرم با یه مشاور صحبت کن آدما اپل زندگی بی تجربه هستن 

اسم تاپیک 

دعایی که در زندگیم معجزه کرد 

بله عزیزم منم میخوام برای شوهرم بخونم برای نامحرم نمیخوام

عزیزم سوره مزمل رو به اب بخون و 100 تا یا ودود بهش بخون بده بخوره 

برای همسر یک صلوات سوره نسا و بعد هم 11 تا صلوات محبت زیاد میاره و رفع اختلاف

برای جلب محبت اینم خیلی خوبه 83 مرتبه بخون ب انجیر خرما یا کشمش باید حتما شیرین باشه و بده بخوره 

وَذَلَلْناها لَهُمْ فَمِنْها رَکوبُهُمْ

وَ مِنْها یَأکُلونَ»

(سوره یس ایه۷۲

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

عزیزم سوره مزمل رو به اب بخون و 100 تا یا ودود بهش بخون بده بخوره  برای همسر یک صلوات سوره نسا ...

عزیزم الان ازش دورم فقط فکر کنم بتونم سوره نسا را بخونم

این سوره به تنهایی اثر داره؟

عزیزم الان ازش دورم فقط فکر کنم بتونم سوره نسا را بخونم این سوره به تنهایی اثر داره؟

ان شاالله اگه خدا بخواد بله

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا