2777
2789

چند روز پیش گوشیم و بروزرسانی کردم منتها از وقتی بروز کردم گوشیم خیلی مشکل پیدا کرده

عجیب غریب شده واقعا 

مثلا آیکون برنامه هام به صورت عجیب و زشتی مربعی شده و تغییر نمی کنه یا نمیشه دیگه ام یا بک گراند قفل بزارم !

سریع داغ می کنه و زود شارز خالی می کنه گاهی وقتا ....

یا مثلا برای ورود به برنامه چند ثانیه مکث می کنه و بعد میره داخل ، یا خیلی باگ پیدا کرده هنگ می کنه و....

اینا تا قبل بروزرسانی نبود جدیدا این شکلی شده !

حالا باید چیکار کنم ؟

پیش موبایل فروشی ببرم کاری می تونه کنه ؟؟؟؟

احساس میکنم بروزرسانیش مشکل داشته باگ چیزی داشته گوشی منو این شکلی کرده 🙁🙁💔💔

تازه یک سال ام هست خریدم 

واسه هرچیزی جلو جلو ذوق کردیم کنسل شد :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید منتظر بمونی بروزرسانی جدید بیاد بروز کنی 

من منطقه گوشیم روز هند گذاشتم بعد این بروزرسانی برام اومد و منم زدم بروز شد ی(عنی هنوز روی ایران نیومده بود ) و تا گوشیم نسخه برو جدیدی بده شاید ماه ها طول بکشه !!

راه دیگه ایی نداره ؟؟؟؟؟)

منم پوکو دارم  میگن سری نوت بهتره  پوکو ها زیاد تعریفی نیستن

مال منم نوت ۱۱ هیچ مشکلی نداشته تا الان 

این سری سر بروزرسانی نمی‌دونم چرا این شکلی شده !!!

من منطقه گوشیم روز هند گذاشتم بعد این بروزرسانی برام اومد و منم زدم بروز شد ی(عنی هنوز روی ایران نیومده بود) 

بنظرت ممکنه مشکل از بروز هند باشه ؟

من پوکو ایکس پنج پورو  دوماهه خریدم راضیم خوبه  ولی اره کلا شارژ زود خالی میکنن ولی زودم ...

خب مشکل این عوض نمیشه 

وگرنه می‌دونم از توی تم عوض میشه 

ولی الان این شکلی شده عوض نمیشه اصلا 

من منطقه گوشیم روز هند گذاشتم بعد این بروزرسانی برام اومد و منم زدم بروز شد ی(عنی هنوز روی ایران نیو ...

یکم تخصصی هست اول بروزرسانی هارو برسی کنید جدید اومد نصب کنید

دوم گزینه های برنامه نویسی اگه روشن هست خاموش کنید

سوم کش تمام برنامه ها رو پاک کنید

راه آخر باید به نسخه قبل آپدیت برگردید دانگریدکنید اصطلاحا بلد نبودید ببرید بیرون انجام بدن بهتره بکاپ بگیرید قبل هر کاری و خارج از گوشی نگه دارید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
مال منم نوت ۱۱ هیچ مشکلی نداشته تا الان  این سری سر بروزرسانی نمی‌دونم چرا این شکلی شده !!! ...

نمیدونم ولی کلا خودم از خریده شیائومی پشیمون شدم 

سامسونگ خیلی بهتره خصوصا الان A54 شنیدم رو بورسه

حالا صبر کن بروزرسانی جدید بیاد اگه نیومد وحاد تر شد ببر ی تعمیرکار حرفه ای