2777
2789

من یه مغازه دارم تو مغازمم همیشه سعی کردم حرفه ای عمل کنم حاشیه نداشته باشم قبلشم سر کارو اینا همینطور بودم خارج کارم خیلی کم اگه پیش میومد حالا اگه میخونید من کامل بگم

بله بگو

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو مغازه بودم کلا هم کار ما اینطوریه که یا حالت خیلی خوبه یا واقعا حالت بده، یعنی حالت خوبه خوب نباشه تو صنف پروتئینی و سوپر مارکت اصلا نمیتونی کار کنی، بگذریم من اون شب سر کیف بودم، یه خانمی اومد تو شلوار آبی مانتو آبی شال و خط چشم و آبی و فکر کنم لنز آبیم داشت که یادم نمیاد

من تو مغازه بودم کلا هم کار ما اینطوریه که یا حالت خیلی خوبه یا واقعا حالت بده، یعنی حالت خوبه خوب ن ...

خب؟

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

خلاصه شبش من استرس این قضیه رو داشتم با اینکه چیزی نبود این خانم اومد رد شد با چند نفر دیگه من بیرون مغازه پیش یکی از بچه ها بودم یه نگاه به اصطلاح خرکی به من کردو رفت طوری که اگه اینکارو نمیکرد متوجه نمیشدم، بعدشم چند بار مغازه اومد یه چیزایی میخواست که نداشتیم بیشتر یا مثلا آب میخرید هر روز بعد شد روزی چند بار

چرا مث گنجشک از اون شاخه میپری اون شاخه😐

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

بعدن من فهمیدم خواهر زاده یکی از بچه هاست که با دایش اومد خرید کرد، خلاصه یه شب آخر وقت اونها بود دیدم اومد قارچ بخره، یه حالت خجالت زده، استرس در عین حال لبخند ملیح گردن کج یعنی یا کراش زده بود یا داشت تظاهر میکرد فکر کنم من هرچی گفتم قارچ بزرگ میخوای کوچیک میخوایی سیاه شده میخوایی بعدن بیا ببرو اینا اصلا حرف منو نمیشنید حالا بخشی از حرفم شاید بخاطر یخچال به گوشش نرسیده باشه چون یخچال خوابیده سوسیس کالباس اینطوریه صدات میره توش وقتی درش بازه و سرت جلوشه، ولی آوردم جلوش گذاشتم گفتم این اوکیه فقط گفت چقدر شد و سریع با خجالت کارتو کشید

یه بار جمعه اومد اومد مغازه بیشتر هم آب میخرید، آخه سر آب من چه جوری صحبتو باز کنم، اون روز جمعه اومد آب بگیره من گفتم دوماه شده اومدین؟ گفت آره امروز شد دوماه، بعد گفتم راضی هستین یه حالتی گردنش کج شد گفت آرررهه، یعنی مثلا خدا رو شکر، بعد گفت راستی دایی اون روز پول آبو حساب کرد گفتم آره حساب کرد قابلم نداشت