2777
2789
عنوان

خانوما من زنگ زدم زن دایی ها م

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 20 پست
اخه 7 تومن پولشع من تنهایی ک نمیتونم بگیرم اونا اینجوری نیستن ک فکر اینجوری کنن فامیل مامان بزرگمن ا ...

ن میگم هر کسی ی هدیه در حد توان خودش بخره

ببین چی احتیاج داره

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
اولا گه کارتون اشتباه بوده اونا خودشون چشم دارن میبینن اگه بخوان کاری انجام بدن یا کمکی یا هدیه ای م ...

مامان بزرگم قبول نمیکنه ک جیب پسرش ایقد بره برا لباس منم گفتم اینجوری فشار ب هیچ کدوم نمیاد هدیه برا روز مادر هم میشه وگرنه هزار بار دیدم بهش گفتن بیا بریم بگیرم قبول نکرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا شما چراا واسه بقیه تصمیم گرفتی .. اگه خیلی علاقه داری پد دست کنید تو جیب خودتون اونی که دلتون میخواد و بخرید چرا از بقیه مایه میزارید!

عقل بهترین هدیه به انسان هاست👌

بنظر من که فکر خوبی کردی باهم پول بزارین میتونین یه چیز خوب بخرین تا اینکه جدا جدا بخرین 

پیام بدین به زندایی تون بگین میخوایم اینکار انجام بدیم حالا شما هم اگه دوست داری سهیم باشی خبر بده ممنون