2777
2789
عنوان

از شوهرم دلم گرفته

242 بازدید | 14 پست

شوهرم صبح ساعت ۶ می‌ره تا ساعت ۷ و نیم شب از اونجام می‌ره یه راست بوتیک بعدشم تا ۱۰ و نیم میاد خونه ... خداروشکر خونه داریم ماشین داریم ولی آنقدر کار می‌کنه که ... بدجور عاشق بوتیکش شده .. در آمدش خوبه ها ولی از بس عاشق بوتیکشه که کم میاریم هر ماه همشو خرج بوتیک و جنسای جدید می‌کنه هی هر ماه میگم دیگه این ماه جنس نمیاره ( مغازه پر شده بعضی جنسا دیگه جا نشد گذاشت اتاق) میبینی باز رفته گرفته😞هر ماه خرجی که میده ۵۰۰ تومنه اونم خرج خونه میشه... خوب از اینجام که معلومه وقت نداره اصلا بریم بیرون خودمم که اجازه ندارم با دوستام یا تنهایی برم بیرون میگه خطرناکه... باشگاه و کلاس و اینام نمی‌ذاره برم ... خلاصه نشسیتم خونه همش ( خونه مامانم میرم ناگفته نمونه ۲ بار در هفته) ولی دلم یه گردش درست حسابی میخواد دلم میخواد برم یکم تو طبیعت قدم بزنیم ولی خوب ... وقت نداره ... دلم خوش بود امروز میاد بریم بیرون دیدم استوری گذاشته تو پیج کاریش که تا شب کامل هستم خدمتتون ... پدربزرگم تازه مرده و مادرم دلش نیست بیاد بیرون باهم یکم بگردیم میگه مردم حرف میزنن پشتم .... خلاصه نشستم دیگه تک و تنها این ازدواج دلیلش دقیقا چی بوده رو هنوز بعد. ۱ سال متوجه نشدم( تو نامزدی بوتیک نداشت فقط می‌رفت سرکار و میومد منم مشکل نداشتم گفتم ساعت ۷ میاد تا ۱۰ شب کنار هم میشینیم فیلم میبینیم بازی می‌کنیم ولی خوب متاسفانه بعد ازدواج همه چی عوض شده ... اگه تو نامزدی ام می‌دیدم همینجوریه ازدواج نمی‌کردم ..)

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

همسرت چطور معملی ک تا هفت اونجا بعد میره بوتیکش 

میتونی اون لباس هایی ک گذاشته ت اتاق پیج بزنی بفروشی برا خودت خرج کنی😂😂

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالاخره همینا رو باید بهش بگی برای بوتیکش شاگرد بیاره

کلا مردا اینجورین ک.اگه زیادی هم دهنت ببندی هی بسازی شورش در میارن یه بار بزن ب در مغلطه بازی 

این چ کاریه ک تو دست و پای زنش حتی پول نیست 

حق نداره بیرون بره با دوست بره تنها بره

مگه کلفت و شریک جنسی گرفته 

تا وفتی خواسته هات نگی بیان نکنی اون از کجا بفهمه

عزیزم وقتی هرچی بهت میگه میگی چشم معلومه با خیال راحت به زندگیش میرسه واهمیت نمیده بهت. برای چی اجازه میدی توی خونه زندونیت کنه؟ کی گفته بیرون و کلاس خطرناکه. یکبار سفت و محکم توی روش وایسا. نترس قوی باش. بگو میخوام با دوستام برم بیرون

بگو هر روز پیخوام برم کلاس و باشگاه. حتما ببرش مشاوره. ایشون خودش شکاکه و تورو زندونی کزده بعد واسه خودش آزاده؟؟؟ چه خبره توی اون بوتیک. دختر خوشگل خوش تیپ میبینه تکون نمیخوره؟؟؟ باید سفت و سخت توی روش وایسی. تو اسیر یا برده نیستی زن مشکل دار نیستی یه زن سالمی که نیاز داره تفریح کنه

بالاخره همینا رو باید بهش بگی برای بوتیکش شاگرد بیاره کلا مردا اینجورین ک.اگه زیادی هم دهنت ببندی ه ...

چند بار گفتم ... میگه اولشه بذار  ببینم چقدر اوکی میشم شاگردم میگیرم ... آخرشم هیچ به هیچ ... 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
خواهر بقیش ب کنار،اون500تومن خرج خونه چی میشه؟دقیقا چیجوری تقسیم بندی میکنی

لوازم خونه رو معمولا خودش میگیره ( سر هر ماه لیست می‌نویسم میریم خرید) حالا گاهی وقتا میوه ای چیزی ببینم خودم میگیریم ولی خوب در کل چیزی برای خودم نمی‌مونه همه طلاهامم گرفت برای ماشین فروخت الان قرار شد ماه های بعدی برام بخره ولی خوب چشمم آب نمیخوره با این بوتیک... دشمن رسمی خودم می‌دونم بوتیکو