2777
2789
عنوان

تک فرزندا حال زندگیتون چطوره؟🧐

441 بازدید | 13 پست

خود شما تک فرزندیو انتخاب کردین یا همسرتون مایل نیس؟

الان بچه های جاریم پیشم بودن🤱

از سر و کول ادم بالا میرن.دلبری میکنن.بچه ها چجوری انقدر نبات و شیرینی هستن آخه؟👶🏻

الان ک رفتن بازم دلم میخواد برم بیارمشون معصومیتشونو ساعت ها تماشاکنم.۲قلو های عسلی👶🏻👶🏻

چقدر دلم میخواست دختر منم ، خواهر برادر داشت و اینقدر با حسرت نگاهشون نمیکرد و دستای کوچیکشو ب دعا بالا نمیبرد و خالی برگردونه..حیف ک پدرش مایل نیس...افسوس..🥴

دعامون کنید رفقا ، دعای شما همیشه گیرا بوده🙌

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

خوش به حالت که انقدر شیفته بچه اونم زیادش هستی من واقعا میترسم

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.

تک فرزند هستم 

در حال حاضر ازدواج کردم و زندگیم خیلی خوبه اما تک فرزندی برای اون فرزند همیشه یک خلأ به همراه داره

اینکه یک خواهر یا برادر و جفت هم خون داشته باشی که همیشه کنار هم دیگه باشید برات یک رویاست 

برای همین با همسرم تصمیم گرفتیم حداقل چهار فرزند داشته باشیم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اون حسرت نگاه رو در بچه خودم دیدم

اینکه از بچه ها خواهش میکنه یکی بیاد بامن بازی کنه

اما اونا چون چندنفرن اینقدر بازی میکنن حوصله بازی ندارن

ولی بچه من در حسرت

خیلی گریم میگیره

الهی خدا به همه بده برای همه نگه داره

خوش به حالت که انقدر شیفته بچه اونم زیادش هستی من واقعا میترسم

اخه سنم کم نیست

باید هرچه زودتر بیارم

دکتر گفته اگر بچه میخوای زودتر اقدام کن ولی افسوس...

دقیقا اون حسرت نگاه رو در بچه خودم دیدم اینکه از بچه ها خواهش میکنه یکی بیاد بامن بازی کنه اما اون ...

الهی آمین ب دعای اخرت

چقدر گناه دارن این طفلکا ک مجبورن تنهایی رو تحمل کنن

دختر من میره قاصدک پیدامیکنه میشینه در گوشش میگه برو ب خدا بگو ب من برادر خواهر هدیه کنه!!!

تک فرزند هستم  در حال حاضر ازدواج کردم و زندگیم خیلی خوبه اما تک فرزندی برای اون فرزند همیشه ی ...

وای ۴تا عالیه

کاش خدا برا منم بخواد...

الهی آمین ب دعای اخرت چقدر گناه دارن این طفلکا ک مجبورن تنهایی رو تحمل کنن دختر من میره قاصد ...

الهی هرچه زودتر فراهم بشه خواهر و برادر داشته باشه

بحق امام رضا

برای هرکسی که نداره

یا کسی که میخواد

الهی هرچه زودتر فراهم بشه خواهر و برادر داشته باشه بحق امام رضا برای هرکسی که نداره یا کس ...

آخی امام رضا رو قسم دادی مطمنم میبینه و واسط میشه

الهی آمین🤲