2777
2789
عنوان

کنکوریای عزیز این پست رو نخونید! که اگر بخونید موفق میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 5637 بازدید | 83 پست
سلام عزیزم من الان می‌خوام با زانکو بگیرم میشه کامل بگی خوب بود یا نه؟

مورد بعدی اینکه، مشاوراشون خیلی کم پیش میاد دانشجو پزشکی باشن

اکثرا مامایی یا پیرا هستن، پزشکی هم باشن دانشگاه ازادی هستن

حالا یا اینکه میخان پول کمتری بدن، یا اینکه بخاطر وضعیت مجموعشون مشاور خوب جذبش نمیشه. 

البتههه این مجموعه یه روانشناس کارکشته داره، که بازی روانی با شما میکنه

هرررجوری شده شمارومتقاعد میکنه ک توی مجموعشون بمونین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نوتروفیل چطور بود؟

اصلا خوب نیست

دانشجویی.منم داشتم قبلا

میشه یه مهربون صلوات بفرسته واسه رتبه عالی ام..یه کنکوری که سختی کشید ولی پاپس نکشید...اگر آقا درخواست بده یا هر کسی که قصد مزاحمت داره=گزارش..فقط درخواست کنکوریا اونم اگ واقعا سوالی دارن ک بدونم و بتونم جواب بدم

خیلی تاپیک خوبی بودم

برا خواهرمم چند تا مشاور یه مدت پیش رفت

ولی واقعا هیچکدام خوب نبودند ...طرف ۱۹ سالشه دانشجوعه و میشه مشاور موسسه و بازی کردن با آینده کنکوری ها.

تاپیک قبلم دنبال مشاور بودیم یک دانشجو پزشکی کمک مون کرد.هرکس دوست داشت بخونه 

برای همه کنکوری ها آرزوی موفقیت دارم .حتما بخاطر شادی دل خانواده هاتون درس بخونید و تلاش کنید 

سلام وقتت بخیر عزیزم نظرت راجع به اکادمی نیما ابوالحسنی چیه؟ من فقط ابوالحسنی رو قبول دارم. بعد اینک ...

از چ جهت فقط ابوالحسنی رو قبول دارید؟؟ 

مشاور کار خاصی برای شما نمیمنه ب خصوص اگر رتبه برتر باشه و سرش شلوغ فوقش زنگ میزنه باهات حرف میزنه

وقت چک کردن گزارش و برنامه دقیق و ازمون اینا نداره

حالا ایشون هم صاحب موسسه هست هم مشاوره هم همایش میذاره هم توی مپ هست هم دانشجوعه! 

ی نفر از قبولیاش رو من باهاش صحبت کردم. گفت که من خودم درسمو میخوندم و نیما با داداشم رفیق بود هرازگاهی زنگ میزد حرف میزدیم بعدشم اسممو ب عنوان قبولی زد

مشاور قرار نیست موتورتو روشن کنه! 

قرار نیست هلت بده! 

همش بالا سرت باشه

تو باید درستو بخونی اگ مشاورت خوب باشه ی جاهایی ی نکاتی بهت گوشزد میکنه واگر ن برنامه همشون یا طبق ازمون یا طبق کلاس انلاین! 

مشاور قرار نیست موتورتو روشن کنه! قرار نیست هلت بده! همش بالا سرت باشهتو باید درستو بخونی اگ مشاورت ...

سلام عزیزم . من کنکوری ۴۰۵ تجربی هستم و صفر صفرم و از طرفی امسال حتما باید قبول شم . واقعا تو انتخاب مشاور سردرگمم و خودمم نمیتونم برنامه ریزی کنم چون شرایطم اینجوریه🥲. میشه کمکم کنید و یه مشاور کاربلد که ازش نتیجه بگیرم رو بهم معرفی کنید . چون تو این مسئله تجربه دارید گفتم شاید بتونید راهنماییم کنید ممنون میشم واقعا ❤️