2777
2789

ی پسره خیلی گیره رو من حاجیییی:/

۴ دفعه فقط ریکواست داد😂😂🤦🏿‍♀️

دو دفعه پیام داد جوابش ندادم سین کردم ج ندادم.....

الان میگ من بی شخصیتم ؟ یا اینکه میفهمه ک ازش بدم میاد ؟ 

بعد ک جوابش ندادم لستوری گذاشته بود مهربون بودن ادمارو خراب میکنه مهربون نباشیم.... اینو ب من زده؟🤣🤣🤣

از نوع حرف زدنش حس میکنم از من خوشش میاد

واقعا چرا نمیفهمه من ازش خوشم نمیاد؟ 

بچها چیکار کنم ازم بدش بیاد ولم کنه ؟

و ی سوال.. اینکه این ینی از من خوشش میاد ؟🥲🙂 اره ؟

بنده زبان خصوصی تدریس میکنم مجازی. ساعتی ۵۰ اگر خواستید در خدمتم پیام بدید یا درخواست دوستی بدید هماهنگ کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از فامیلای من 4بار ریکوست داد قبول نکردم هی ریکوست میده بیاد بالا😂😂هر دوهفته ی بار دیگ الان خودش درخواستشو پاک کرده

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

باورت نمیشه من کراشمم ریکوست داده قبول نکردم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
این بین همه دخترا مشترکه آخرشم پشیمون میشی😂

😔😂بخدا ی هفته اس ریکوست داده نگا میکنم ببینم هنو هستش مییینم ک هستشششش... 

نمیدونم این چه مشکلیه که ما داریم🤣🤣🤣

خود درگیریییی😐😂داریم وای اگ بدونی چ شرایطی داره بخدا پشمات میریزه

دیروز هم اینو زدی معلمومه پات از خوشی پایین نمیاد😐

میشه برا نی نی تو دلیم صلوات بفرستید🥺❤️اینو تو دوران بارداری نوشتم الان آرزوم اینه بچه ۶ ماهم سالم بشه💔خدا که دلمو شکوند💔💔